Connect with us

Stiri externe

Kim Kardashian e oficial liberă. A divorțat de Kanye West

Kim Kardashian este oficial din nou o femeie singură, după aproape opt ani de mariaj cu rapper-ul Kanye West. Mai mult, vedeta a renunțat și la numele de familie al fostului ei soț. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Kim Kardashian e oficial liberă. A divorțat de Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial ieri. Înfățișarea la tribunal a fost una virtuală în contextul pandemiei. Divorțul a fost pronunțat. Kim a renunțat și la numele de familie al fostului ei soț.

Kardashian a intentat actele de divorț anul trecut. În luna decembrie, aceasta a înaintat o cerere către instanță pentru a cere pronunțarea divorțului. Foștii soți mai au de stabilit partajul și custodia celor 4 copii pe care îi au împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Cred că pronunțarea divorțului îl va ajuta pe Kanye să accepte că relația noastră conjugală s-a încheiat”, scria Kim către instanță la finele anului trecut.

Kanye West nu a fost prezent la audiere. În ultimele luni, el a luptat public pentru acest mariaj, cerându-i lui Kim Kardashian să mai dea o șansă căsniciei lor.

Kim, pe de altă parte, acuză că fostul ei soț a publicat pe social media mesaje private și l-a atacat pe actualul ei iubit, comediantul Pete Davidson. Vedeta spune că aceste lucruri i-au cauzat un puternic stres emoțional.

Săptămâna aceasta, rapperul a lansat videoclipul pentru noua sa melodie. Eazy. În imagini, ceea ce pare a fi o versiune animată a lui Davidson este răpit și îngropat.

Kanye West, despre noul iubit al lui Kim Kardashian: „Se îmbracă de la Mall”

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *