Connect with us

Stiri externe

Kim Kardashian, o nouă rochie purtată de Marilyn Monroe în urmă cu 60 de ani

Cu ocazia Met Gala 2022, Kim Kardashian a purtat nu doar o rochie care i-a aparținut cândva lui Marilyn Monroe, ci două. Chiar weekend-ul acesta, vedeta a dezvăluit pe Instagram că în a doua parte a serii a îmbrăcat rochia pe care Marilyn a purtat-o cu ocazia Globurilor de Aur în 1962.

Publicat

pe

Kim Kardashian, o nouă rochie purtată de Marilyn Monroe în urmă cu 60 de ani

Kim Kardashian este fascinată de Marilyn Monroe. Chiar obsedată ar spune unii. A dovedit-o anul acesta, cu ocazia Met Gala, a îmbrăcat rochia acesteia! Aceeași pe care marea divă a Hollywood-ului a purtat-o atunci când i-a cântat ”Happy Birthday” Președintelui John F. Kennedy în 1962.

Povestea rochiei lui Marilyn Monroe purtată de Kim Kardashian la Met Gala

Iată însă că nu s-a oprit aici. Chiar ea a dezvăluit pe Instagram, weekend-ul acesta, că a mai îmbrăcat o rochie a lui Marilyn Monroe. În aceeași seară, la Met Gala. De această dată, Kim Kardashian a îmbrăcat rochia pe care Marilyn a purtat-o cu ocazia Globurilor de Aur în 1962. Nu doar că a purtat rochia, ci a și ținut în mână premiul câștigat atunci de Marilyn Monroe.

„După Met Gala, am avut onoarea să mă schimb în rochia Norman Norell pe care Marilyn Monroe a purtat-o la Globurile de Aur în 1962. Atunci când a primit Premiul Henrietta pentru Cel Mai Bun Film”, a scris Kim pe rețelele de socializare.

Mulți sunt însă cei care critică faptul că lui Kim Kardashian i-a fost permis să îmbrace aceste rochii cu încărcătură istorică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)