Connect with us

Stiri Interne

Kinga Sebestyen a transformat Oradea in capitala Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen a organizat in Oradea prima editie a International KAPO Day, un eveniment dedicat Kangoo Jumps si studiului KAPO – Sanatate pe Ghete pe care il deruleaza de la inceputul acestui an.

Publicat

pe

Kinga Sebestyen a transformat Oradea in capitala Kangoo Jumps

Timp de cateva zile, antrenori si presenteri Kangoo Jumps din Romania, Serbia, Suedia, Bulgaria si Croatia au fost prezenti in Oradea pentru a participa la masterclass-ul International KAPO Day pe care Kinga Sebestyen l-a sustinut alaturi de echipa sa.

Apoi, la orele speciale de Kangoo Jumps, conduse de Kinga,  au participat inclusiv medicii  Olivia Burta, Alin Iova si Dorina Maria Farcas, cei care monitorizeaza evolutia sanatatii participantilor la studiu, cei care fac miscare cu Kangoo Jumps in dorinta de a ameliora afectiunile de care sufera. Cei trei medici au devenit, intre timp, fascinati de acest sport si au inceput sa il practice des alaturi de echipa si de celebra Kinga Sebestyen.

Evenimentul s-a incheiat cu o petrecere intitulata Colorful Party, unde invitatii, imbracati in vestimentatii colorate, au sarbatorit impreuna bucuria de a face miscare si a avea un stil de viata sanatos. 

“Le multumesc tuturor pentru participarea la masterclass-ul International KAPO Day, unde am avut onoarea sa imi fie alaturi echipa mea de medici: Olivia Burta, Alin Iova si Dorina Maria Farcas, precum si reprezentanti din tarile de distributie a Kangoo Jumps: Kangoo Club Romania, Kangoo Club Bulgaria, Kangoo Club Serbia, Kangoo Club Croatia si Kangoo Club Suedia. Ii multumesc domnului primar Ilie Bolojan pentru ca ne-a onorat cu prezenta. A fost un eveniment de succes datorita voua, celor care ati crezut in programul KAPO si in programele Kangoo Jumps! Ne revedem la sfarsitul lunii august pentru a sarbatori finalul programului KAPO!”, a declarat Kinga Sebestyen. 

 

Primele rezultate ale programului KAPO – Sanatate pe Ghete,  lansat de Kinga Sebestyen in Oradea