Connect with us

ADPM Health

Kinga Sebestyen a ajutat 3 femei sa slabeasca 63 kg in 2 luni! Iata rezultatele uimitoare!

Trei femei au reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme fiecare cu ajutorul unui program de sport si alimentatie sanatoasa lansat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen.

Publicat

pe

Kinga Sebestyen le-a ajutat pe cele trei femei sa piarda kilogramele suplimentare. In doar doua luni, acestea au dat jos in total 63 de kilograme mancand echilibrat si facand miscare pe ghetele Kangoo Jumps, supervizate de un instructor acreditat. Rezultatele sunt uimitoare.

Kinga Sebestyen

Ana Mihaila, in varsta de 24 de ani, a slabit 22,3 kilograme (de la 122,3 kilograme cat avea inainte) si, pentru ca va fi mireasa in luna august a acestui an, va continua programul pentru a mai da jos alte 30 de kilograme.

Kinga Sebestyen

Apoi, Mihaela Mititel, in varsta de 43 de ani, a slabit 20,9 kilograme (de la 105 kilograme cat avea inainte), si se pregateste acum pentru a sarbatori, in luna mai, 25 de ani de casnicie.

Concurentele au reusit astfel sa slabeasca trei numere la haine, dupa ce au fost antrenate de Rita Anfimov din Radauti, si au primit la final, ca si premiu, pentru efortul si ambitia lor, cate o rochie de seara creata de Mathilde.ro pe noile masuri, ghete, geanta si curea Kangoo Jumps.

Locul trei a fost ocupat de Cosmina Morariu, care, cu ajutorul antrenorului Adelina Morariu, din Sibiu, a slabit 20,1 kg.

Advertisement

Kinga Sebestyen

Cele trei  femei au luat parte, in ultimele doua luni, in programul Fat Burning by Kinga – Christmas Challenge, dorindu-si sa slabeasca, pana de Craciun.

Pe locul patru s-a clasat Ana Maria Tiganciuc, care a slabit 15,9 kg de la 98,6 kg.

Kinga Sebestyen

In acest program au intrat alte cateva sute de oameni care au reusit fiecare sa slabeasca intre 10 si 15 de kilograme. Cu totii s-au antrenat, in clase speciale Fat Burning, alaturi de instructorii acreditati de Kinga Sebestyen.

La competitia organizata de Kinga Sebestyen au participat 20 de instructori internationali din 20 de orase.

Noul program de slabit a fost conceput de Kinga pentru a ajuta si pregati pe cei care vor sa slabeasca si sa arate bine, cu un program sanatos, cu exercitii speciale de Kangoo Jumps si o dieta usoara.

Advertisement

Toti participantii au urmat programul timp de 2 luni, timp in care au slabit usor si fara stres, cu voie buna, cu prezenteri Fat Burning by Kinga.

“Ana si Mihaela sunt un exemplu de vointa. Reprezinta doua categorii de varsta, 20 de ani si 40 de ani, si au dovedit ca provocarea de a fi in forma nu tine de varsta, ci doar de vointa si motivatie. Ana isi doreste sa mai slabeasca inca 30 de kilograme in perioada urmatoare pentru ca, in august, la nunta ei, sa arate perfect. La nunta vom face un moment special Kangoo Jumps. Va fi foarte distractiv. Din luna februarie reluam concursul, asa ca cine vrea sa se inscrie sa trimita email la presenter@fatburning.ro si challenge@fatburning.ro”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga a fost premiata, in ultimii ani, pentru programele sale special de slabit, cel mai celebru fiind Fat Burning.

Kinga Sebestyen

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *