Connect with us

Evenimente

Kinga Sebestyen donează taxele orelor de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Pentru al optulea an consecutiv, Kinga Sebestyen, alături de antrenorii săi acreditați de Kangoo Jumps din toată țara, donează taxele de înscriere la orele lor de sport pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.

Publicat

pe

Kinga Sebestyen donează taxele orelor de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

În perioada 10-20 martie, cunoscuta antrenoare ține clase de sport, iar fondurile strânse din taxa de participare, precum și donațiile suplimentare, vor fi oferite Asociației M.A.M.E. cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2017, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport și recuperare medicală oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor, un centru social de suport și recuperare ce vine în sprijinul copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și al copiilor care provin din medii defavorizate.

În ultima zi a campaniei caritabile, Kinga va ține la București o oră specială de Kangoo Jumps la care vor lua parte inclusiv vedete din showbiz ce s-au oferit să ajute astfel copiii aflați în dificultate.
Este pentru al optulea an consecutiv când Kinga ajută acest program de susținere a copiiilor bolnavi de cancer, prin campania Kangoo Jumps pentru viață.

Kinga Sebestyen

În fiecare an au fost donate sume de bani consistente rezultate din taxele de participare la orele de Kangoo Jumps și din donații personale.

Kinga Sebestyen a derulat recent campanii umanitare inclusiv în Bulgaria, unde a strâns donații pentru proiectul Operation Teddy Bear – “The Hidden Talents of Bulgaria”, prin care 10 copii din medii defavorizate primesc suport financiar și logistic timp de un an pentru a-și dezvolta talentele.

Advertisement

Fatburning #kingasebestyen #newchallenge #newproject #newdress #newlife #happymoment #thankyougod #thankyou

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Super #thankyou #seeyousoon #arad #fatburning #tourlife #happymoment #thankyou #kingasebestyen.com

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Advertisement