Connect with us

ADPM Health

Mii de europeni si americani vor afla cum a slabit Julie Mayaya! Kinga Sebestyen face festival international de Kangoo Jumps la Sofia!

Mii de europeni, dar si americani, vor afla cum a slabit Julie Mayaya! Asta in cadrul festivalului international de Kangoo Jumps pe care Kinga Sebestyen il organizeaza la Sofia (Bulgaria).

Publicat

pe

Kinga-Sebestyen3

Kinga Sebestyen va organiza anul acesta festivalul international de Kangoo Jumps la Sofia, in Bulgaria.

La eveniment vor participa mii de invitati din Europa, dar si din America, ei urmand sa faca sport si sa afle noile metode de slabit si de tonifiere predate de celebra antrenoare de fitness.

Julie

Printre aceste metode se afla si cea cu care Kinga a slabit sute de romani, printre care si pe celebra Julie Mayaya, castigatoarea Vocea Romaniei.

Julie a urmat programul de slabit Fat Burning dorind sa scape de stratul de grasime si de celulita inestetica acumulat din pricina regimul alimentar dezechilibrat si a lipsei activitatii sportive.

Kinga-Sebestyen-Julie-Mayaya2

Astfel, supravegheata de Kinga Sebestyen, Julie a urmat sase saptamani de dieta personalizata si sport de cate trei ori pe saptamana cu ghetele Kangoo Jumps. Cu Fat Burning a reusit sa dea jos 16 kilograme si sa reduca stratul de celulilta.

Advertisement

„I-am prescris o dieta personalizata ce a presupus sa renunte la prajeli, la fast food, la zahar, paine, cartofi prajiti, sa le inlocuiasca cu fructe si legume, seminte, apa plata cu lamaie, fresh de grapefruit in fiecare dimneata si ananas. Nu este o dieta stricta, nici nu am vrut sa facem asa ceva. Insa a dat rezultate foarte bune pentru ca a fost combinata cu trei sesiuni de Kangoo Jumps pe saptamana”, a declarat Kinga Sebestyen.

Kinga va organiza Festivalul International de Kangoo Jumps pe 23 si 29 septembrie, la Sofia, reusind astfel sa aduca evenimentul din nou in Europa, dupa ce anul trecut s-a tinut in Florida, Statele Unite ale Americii.

Kinga-Sebestyen21

„Este un festival energic si frumos unde toti cei pasionati de Kangoo Jumps, din intreaga lume, vin sa sara impreuna. Si anul acesta promitem show, vom sari alaturi de artisti, cantareti, vedete locale care se mentin in forma cu miraculoasele ghete Kangoo Jumps. Vor fi prezenti toti trainerii si presenterii renumiti. In curand puteti afla mai multe detalii pe site-urile www.kjfestival.com, kangooclub.ro si kangooclubs.com”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga-Sebestyen23

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grasimile, tonifiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Advertisement

Kinga Sebestyen este deja o legenda a Kangoo Jumps, fiind nu doar cel mai bun instructor din Europa, dar si al doilea distribuitor de ghete Kangoo Jumps in lume.

In 2013, Kinga a reusit sa organizeze Festivalul International de Kangoo Jumps la Bucuresti, aducand atunci in Romania traineri, presenteri si fani Kangoo Jumps din toata lumea.

Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Din 2010, antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen deruleaza campania “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *