Connect with us

ADPM Health

Kinga Sebestyen: secretul pentru a face sport eficient

Kinga Sebestyen sustine ca este foarte important ca atunci cand faci sport sa lasi stresul de la serviciu deoparte si sa te bucuri cu adevarat de miscarea pe care o faci la sala sau in aer liber. Celebra antrenoare de fitness isi constuieste fiecare curs pe care il preda astfel incat toata lumea sa zambeasca, sa uite de griji si sa faca miscare cu multa placere. In plus, spune ca nu recomanda dietele drastice.

Publicat

pe

kinga-sebestyen-sport

“Am 17 ani de experienta in fitness timp in care am slabit mii si mii de persoane. Multi aveau probleme de sanatate, diabet, afectiuni la inima sau la spate sau genunchi. Eu nu recomand dietele drastice. Nu fac programe de slabire astfel, nu oblig la nimic. Schimbarea incepe din creier, la nivel psihic.

Un om care nu vrea cu adevarat sa slabeasca cauta scuze. Se refugiaza in munca si se incarca cu foarte mult stres. Altii se intreaba de ce nu slabesc daca mananca doar o data pe zi. Dieta nu functioneaza pentru cei care sunt stresati la locul de munca sau acasa. Aici intervin eu si ii invit la orele de sport pentru a se relaxa si a se distra in primul rand. Instructorii pe care i-am pregatit au invatat regulile mele si au vazut ca functioneaza.

Comunicam cu fiecare client, il facem sa zambeasca, sa se simta bine. Odata ce prinde drag de ceea ce face la sala, apoi va fi mult mai motivat sa continue si sa faca miscare. Va fi mult mai determinat si nu va mai privi sportul ca pe o corvoada. Veti vedea sambata si duminica aceasta la Kangoo Jumps International Festival despre ce vorbesc. Vor fi multi oameni care vor face miscare alaturi de mine si de ceilalti antrenori si veti vedea cat de bucurosi si plini de viata sunt”, spune Kinga Sebestyen.

kinga-kangoo-jumps-1

Kangoo Jumps International Festival, desfasurat in premiera in Romania la World Trade Center, dupa multe editii organizate in Spania, va debuta sambata dimineata cu ora speciala a Kingai Sebestyen cand se va lansa, tot in premiera, Imnul Kangoo Jumps, interpretat de antrenoarea si cantarata suedeza Isabelle Badea.

Fiecare vizitator va primi la intrare o punga cu cadouri, iar la finalul evenimentului se vor acorda premii se vor acorda premii importante, precum ghete Kangoo Jumps, haine sport, accesorii, vitamine, bauturi energizante, abonamente la sali de fitness si chiar bilete la spectacolele din acest an.

Advertisement

kinga-sebastyen-meniu-zilnic

Biletele pentru cei care sunt interesati sa se inscrie pe grupe la presenteri, instructori si traineri au pretul redus, de la 300 la 199 lei. Biletele se pot achitiona pe site-ul www.kjfestival.com sau direct la eveniment.

In cadrul evenimentului de la sfarsitul acestei saptamani, gimnastii Marian Dragulescu si Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu, Ana Maria Branza, videcampioana olimpica si campioana europeana si mondiala la scrima, si cantareata de muzica populara Angela Rusu vor sari cu ghetele Kangoo Jumps alaturi de peste 1500 de invitati.

Vizitatorii vor avea ocazia sa ia parte la sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras.