Connect with us

ADPM Health

Kinga Sebestyen și o echipă de medici și specialiști ajută sute de persoane să se transforme fizic până de Crăciun

Kinga Sebestyen a format echipă alături de medici și specialiști din diverse domenii pentru a ajuta sute de persoane să își îmbunătățească forma fizică în doar câteva luni făcând Kangoo Jumps și înscriindu-se în noul program KAPO Metamorphosis.

Publicat

pe

Kinga Sebestyen și o echipă de medici și specialiști ajută sute de persoane să se transforme fizic până de Crăciun

Kinga Sebestyen, celebra instructoare și antreprenoare din domeniul sportiv, a lansat provocarea KAPO Metamorphosis, un program de până la șase luni, care include sesiuni de Kangoo Jumps, analize și rapoate medicale, suport psihologic și NLP, dar și opțiuni de schimbare a look-ului și a stilului vestimentar, astfel încât, la finalul programului, cei înscriși să aibă parte de o transformare totală.

Proiectul a fost anunțat de Kinga Sebestyen pe paginile sale de socializare, iar, până acum, zeci de persoane s-au înscris în această cursă a frumuseții.

Seria de antrenamente va începe pe 27 septembrie, cei înscriși având două variante: cei din Oradea să urmeze clasele de Kangoo Jumps în stil clasic, în sala de sport, ori doar online, prin videoconferință.

Transformarea lor va fi analizată pe tot parcursul programului de specialiști, iar cele mai bune rezultate până de Crăciun vor fi premiate cu produse în valoare de 21.000 de ron.

La început, ei vor fi consultați de medici pentru a nota situația stării lor de sănătate și condiția fizică. Echipa de medici este formată din Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie, șef lucrari Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicala, medicină fizică și balneologie și Dr.Olivia Ligia Burtă – medicină de laborator și conferențiar universitar.

Advertisement

Acestora li se vor alătura medici și specialiști din diverse domenii care vor avea grijă ca participanții să aibă parte de o transformare interioară și exterioară în bine: Lăcrămioara Mezei (psihoterapeut, coach), Beatrice Leahu (psiholog, consiliere comportament alimentar), Dr. Radu Sarandan (medic și Master Trainer NLP), Olivia Popovici (consilier imagine).

Opțional, participanții pot apela la diverse servicii complementare, oferite de Dr. Ali Abu Msalam (Medic Dermato-Cosmetică), Dr. Monica Balog (medic stomatolog), Mathilde Ghesea (creator de modă), Anca Lal (proprietar salon de înfrumusețare), Gianina Abrudan (proprietar salon hairstyle & make-up), Alina Anton (proprietar salon de înfrumusețare), Shazarina Hassan (make-up artist), Anca Ulivarosi (proprietar agenție de turism).

“Am format o echipă de specialiști foarte buni, din multe domenii, care să vă asigure că vom deveni cea mai bună versiune a noastră! Prin Kangoo Jumps și sprijnul acestora, vom putea ajunge la silueta dorită, la un tonus fizic și psihic mai bun, vom căpăta o stare de bine generală, vom scăpa de stres și anxietate. În plus, avem opțiunea de a ne îmbunătăți unele aspecte estetice pentru ca, la final, să arătăm excepțional și să ne placă ce privim în oglindă. Abia aștept să începem antrenamentele în sală sau online cu cei înscriși în program. Mai avem doar câteva zile. Cei care vor să se alăture programului, se mai pot înscrie, pe ultima sută de metri, completând formularul online de pe https://kangooclub.ro/page/264/kapo-metamorfoza. De Crăciun vom premia cele mai bune rezultate până la acea dată”, declară Kinga Sebestyen.

 

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

New study on the bord ! Kapo metamorfoza! Book now www.kangooclub.ro #blue #yellow #black #transformation #kangoojumps #thebestteamever #loseweightfast #changeyourmindset #changeyourlifestyle with #kapo

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on