Connect with us

Carusel

Cum a reusit Kinga Sebestyen sa slabeasca 10.000 de femei din Bulgaria

Renumita antrenoare de fitness, Kinga Sebestyen, a incheiat un turneu de amploare la sud de Dunare, in cadrul caruia a sustinut, timp de trei saptamani, 16 sesiuni de Kangoo Jumps si masterclas-uri in 11 orase din Bulgaria.

Publicat

pe

Kinga-Sebestyen-Bulgaria

Peste 10.000 de oameni, in majoritate femei doritoare sa afle metode eficiente de a slabi, din orase precum Sofia, Pleven, Stara Zagora, Sliven, Plovdiv, Varna, Kazanlak, , Gabrovo, Veliko Tarnovo, Dobrich, si Burgas, au participat la spectacolele de fitness organizate de catre Kinga Sebestyen.

Kinga-Sebestyen-Bulgaria1

Ea a tinut discursuri motivationale despre cum poti adopta obiceiuri sanatoase in privinta stilului de viata, precum si despre cum te poti ambitiona sa mergi periodic la sala.

“Am observat ca sunt foarte deschise la tot ce este nou. Sunt mult mai putine sali de fitness in Bulgaria decat in Romania, dar fenomenul este in dezvoltare. Kangoo Jumps este in mare voga si la ei. Sunt foarte interesati de cum sa iti pastrezi tonusul si sa arati bine peste ani si ani. Am fost invitata la emisiuni de televiziune si s-au scris multe articole despre mine in presa din Bulgaria. Au fost interesati sa afle cum fac de am o astfel de silueta la varsta mea. Le-am spus tot timpul ca trebuie sa aiba ambitie sa faca miscare frecvent, cel putin de doua ori pe saptamana la sala si zilnic, macar 15 minute dimineata, si sa fie atenti la ce mananca, sa uite de fast food si dulciuri in exces si sa nu asocieze gresit alimentele. Sunt reguli simple care, odata urmate, pe termen lung aduc doar beneficii”, spune Kinga Sebestyen.

Kinga-Sebestyen-Bulgaria2

Tot Kinga Sebestyen va duce in curand in Bulgaria si renumitul sau program de slabit Fat Burning, care consta in cantonamente cuprinzand trei sesiuni de exercitii in fiecare saptamana, imbinate cu diete personalizate, intocmite de nutritionist, pentru fiecare participant in parte.

Kinga-Sebestyen-Bulgaria3

Programul “Fat Burning”, dezvoltat de Kinga Sebestyen, consta in imbinarea ideala a sesiunilor de sarituri cu ghete Kangoo Jumps si miscarile cu gantere usoare ce au rolul de a tonifia muschii bratelor, ai spatelui si ai abdomenului. Fiecare ora de program Fat Burning se incheie cu o serie de exercitii pe saltea, executate de participantii care poarta ghetele Kangoo Jumps, fiecare in greutate de cate 2 kg, ajutandu-i, in acest mod, sa-si lucreze intreaga musculatura a trupului, sa-si subtieze stratul de grasime si sa elimine celulita, prin arderea caloriilor.

Advertisement