Connect with us

Stiri Interne

Klaus Iohannis în Kenya și Tanzania. Cele mai titrate fotografii!

Imaginile din turneul prezidențial pe care Carmen și Klaus Iohannis îl efectuează în această perioadă în Africa au ajuns în centrul atenției presei și internauților! Iată cele mai titrate fotografii din Kenya și Tanzania!

Publicat

pe

Klaus Iohannis în Kenya și Tanzania. Cele mai titrate fotografii!

Klaus și Carmen Iohannis efectuează în această perioadă un turneu prezidențial în Africa.

Prima oprire a fost la Nairobi, capitala Kenyei. Este, de altfel, prima vizită la nivel de șef de stat efectuată în Africa în ultimii peste douăzeci de ani.

La aterizarea în Kenya, soția președintelui român a coborât din avionul prezidențial purtând un costum lila, cu pantaloni și sacou. Carmen Iohannis purta însă sandale, lucru nepermis din punct de vedere al etichetei.

A doua zi, Președintele și Prima Doamnă au avut pe ordinea de zi o întâlnire cu omologii lor, William Ruto și Mama Rachel Ruto.

Vizita în Kenya a continuat cu o experiență specială. Este vorba despre un safari în care Carmen și Klaus Iohannis au putut descoperii frumusețile naturale ale Africii.

Parcul Național Nairobi este una dintre cele mai importante rezervații naturale din Africa. Imaginile cu cei doi îmbrăcați în ținute lejere au devenit virale pe internet.

Joi seară, 16 noiembrie, cuplul prezidențial a aterizat în Tanzania.

Azi, 17 noiembrie, Klaus Iohannis a onorat o întâlnire cu Samia Suluhu Hassan, președinta Tanzaniei. Întâlnirea oficială a avut loc la State House, Dar es Salaam.

Următoarele vizite ale celor doi vor avea loc în Capul Verde și Senegal.