Connect with us

Style Judgement

Kylie Jenner și Doja Cat, apariții șocante la show-ul de modă Schiaparelli de la Paris

Kylie Jenner și Doja Cat și-au propus să șocheze și au reușit din plin acest lucru. Cele două vedete au participat la show-ul de modă Schiaparelli din cadrul Paris Haute Couture Week și au atras toată atenția cu ținutele lor. Iată cum s-au îmbrăcat!

Publicat

pe

Kylie Jenner și Doja Cat, apariții șocante la show-ul de modă Schiaparelli de la Paris

O mulțime de vedete au participat zilele acestea la prezentarea de modă Schiaparelli din cadrul Paris Haute Couture Week. Printre ele, Doja Cat și Kylie Jenner care au bifat de departe cele mai inedite apariții.

Doja Cat, spre exemplu, a intrat la machiaj și pregătiri încă de la primele ore ale dimineții. Înainte de eveniment, a promis că va avea un look spectaculos. Ei bine, artista nu a dezamăgit! Vopsea roșie și peste 30.000 de cristale Swarovski i-au acoperit complet fața, capul și brațele.

Doja Cat a bifat o intrare dramatică ce i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei prezenți. Cunoscutul makeup artist Pat McGrath a fost responsabil pentru acest look WOW! Un look inspirat din prima parte a „Infernului” a lui Dante, potrivit unui comunicat de presă. Poemul epic din secolul al XIV-lea a inspirat și colecția Schiaparelli din acest sezon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @patmcgrathreal

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @patmcgrathreal

Pe Instagram, McGrath a spus că a fost nevoie de aproximativ cinci ore pentru a crea „capodopera magică și fascinantă”, scriind: „Răbdarea și dedicarea lui Doja… au fost cu adevărat inspiraționale”.

Doja Cat a intensificat efectul purtând o rochie roșie fără bretele Schiaparelli Haute Couture, cizme până la genunchi și cercei uriași, toate în aceeași nuanță de roșu.

Nici Kylie Jenner nu s-a lăsat mai prejos, bifând la rândul ei o apariție memorabilă. Vedeta a purtat o rochie din catifea neagră accesorizată cu un cap de leu în mărime naturală. Piesa face parte din cea mai nouă colecție Schiaparelli.

„FRUMOASA ȘI BESTIA. Mulțumesc, @danielroseberry și @schiaparelli pentru o dimineață atât de specială. Wow, mi-a plăcut să port această operă de artă realizată manual”, a scris ea pe rețelele de socializare.