Connect with us

Stiri externe

La 11 ani de când a renunțat la actorie, Sophia Loren revine cu un film produs de Netflix!

Sophia Loren revine cu un film produs de Netflix, la mai bine de un deceniu de când s-a retras din cinematografie, industria care i-a adus celebritatea la nivel mondial. Iată aici toate detaliile!

Publicat

pe

La 11 ani de când a renunțat la actorie, Sophia Loren revine cu un film produs de Netflix!

Vești bune pentru fanii Sophiei Loren. Actrița va apărea într-un nou film la 11 ani după ce s-a retras din lumea cinematografiei. În vârstă de 86 de ani, va juca într-o dramă produsă de Netflix. Pelicula se numește The Life Ahead și este în limba italiană.

Filmul este regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti. Sophia Loren va juca rolul unei femei evreice, supraviețuitoare a Holocaustului. Personajul se numește Madame Rosa și le ajută pe prostituate să-și crească copiii.

Sophia Loren este extrem de încântată de acest rol.

„Atunci când fiul meu mi-a propus acest rol, a fost ca un vis împlinit. Am acceptat imediat. Mi-a plăcut foarte mult să joc rolul lui Madame Rosa. Este puternică și fragilă în același timp. Este o supraviețuitoare. Cumva îmi amintește de mama mea”, a povestit Sophia Loren presei internaționale.

Advertisement

Anul trecut, în vară, actrița a fost surprinsă de paparazzi în timpul filmărilor ce au avut loc în Bari (Italia). Premiera este programată să aibă loc în luna octombrie, la Roma.

Ultimul rol al Sophiei Loren a fost în anul 2010, în filmul My House Is Full of Mirrors.

Sophia Loren a implinit 85 de ani! Cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.