Connect with us

Uncategorized

La aniversarea sa, MAM Bricolaj Morarilor a pregătit cadouri pentru clienți

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj sărbătorește 11 ani de la deschiderea primului său magazin, Morarilor, cu trei zile de reduceri, orar special și premii pentru clienți.

Publicat

pe

La aniversarea sa, MAM Bricolaj Morarilor a pregătit cadouri pentru clienți

În luna aprilie, MAM Bricolaj aniversează 11 ani de activitate pe piața românească, odată cu deschiderea primului magazin al companiei, Morarilor. Momentul va fi marcat prin amenajarea festivă a locației și activități speciale dedicate clienților în perioada 15-17 aprilie.

Astfel, magazinul MAM Bricolaj Morarilor va găzdui o tombolă la care pot participa bonurile fiscale emise în perioada 8-17 aprilie pentru cumpărături în valoare de cel puțin 300 de lei. Câștigătorul premiului – o mașină de spălat vase Heinner în valoare de 1 900 de lei – va fi desemnat prin tragere la sorți luni, 18 aprilie. Participarea la tombolă poate fi făcută cu oricâte bonuri de minim 300 de lei fiecare: cu cât mai multe bonuri introduse în urna amenajată în magazin, cu atât mai multe șanse de câștig la extragerea premiului.

Pentru ca toți clienții să se bucure de aceste zile speciale al MAM Bricolaj, magazinul Morarilor va fi împânzit cu reduceri de 11% la produse din diverse sortimente: vopsea, textile, fier de călcat, plafonieră, baterie lavoar, coș rotativ, un motiv în plus pentru clienți să-și planifice îmbunătățiri în decorarea și accesorizarea casei la curățenia de primăvară.

„Acest moment special în istoria MAM Bricolaj ne oferă încă o ocazie pentru a ne apropia de clienții noștri, de a le analiza în detaliu preferințele în direcția amenajărilor interioare în ideea de a le veni în întâmpinare cu cele mai bune soluții pentru nevoile lor. Întotdeauna ne bucurăm când putem să le oferim oamenilor «ceva în plus» față de intenția cu care au pășit în magazinul nostru. Dar asta presupune să fim mereu alături de ei, atenți la sugestiile lor, ceea ce și facem prin aceste activități speciale pe care le organizăm periodic”, a declarat Ioana Găvan, director de marketing MAM Bricolaj.

Și, pentru că petrecerile se prelungesc întotdeauna, orarul de funcționare al locației sărbătorite va fi extins, iar clienții își pot planifica vizitele pentru următoarele intervale: vineri, între orele 08:00 și 20:00; sâmbătă, între orele 08:00 și 17:00. Duminică, de Florii, MAM Bricolaj Morarilor va fi deschis între orele 09:00 și 16:00.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea.