Connect with us

Stiri Interne

La ce emisiuni s-au uitat românii în luna septembrie 2022

A început toamna, temperaturile au scăzut, iar soarele apune mai devreme, astfel că oamenii intră mai devreme în casă și au mai mult timp să stea la televizor. Iată la ce emisiuni s-au uitat românii în luna septembrie 2022!

Publicat

pe

La ce emisiuni s-au uitat românii în luna septembrie 2022

Prima lună de toamnă vine și cu grile noi de programe la toate televiziunile importante din țara noastră. Se pare că și în acest sezon, postul preferat al românilor rămâne Pro TV. Spre deosebire de luna august, însă, românii s-au uitat în număr mai mare la Antena 1 decât la Kanal D.

Astfel, în luna septembrie, românii s-au uitat cel mai mult la următoarele televiziuni, în această ordine: Pro TV, Antena 1, Kanal D.

Conform Pagina de Media, odată cu venirea toamnei, a crescut audienţa generală, dar şi a celor mai multe dintre posturi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Atunci când vine vorba despre Pro TV, se pare că serialul Las Fierbinți și show-ul Vocea României au înregistrat cele mai bune audiențe. Totodată, serialul Clanul s-a bucurat de foarte mare succes încă de la apariția primului episod.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Te Cunosc De Undeva, sezonul 18 (@tecunoscdeundeva.oficial)

Advertisement

La Antena 1, oamenii se uită cel mai mult la emisiunile Chefi la Cuțite și Te Cunosc de Undeva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JOCUL CUVINTELOR (@joculcuvintelor)

Advertisement

Telespectatorii Kanal D preferă să se delecteze seara cu seriale turcești și cu emisiunea Jocul Cuvintelor a lui Dan Negru.

Circa 1.3 milioane de români s-au uitat în luna septembrie, seară de seară, la Pro TV. 900.000 de oameni au ales Antena 1, în vreme ce Kanal D se clasează pe locul trei în topul audiențelor.

Dacă vorbim despre televiziunile de știri, Digi 24 a câștigat 40.000 de telespectatori față de luna august. Antena 3 stagnează, iar România TV creşte cu 25.000 de telespectatori.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *