Connect with us

Stiri Interne

La ce facultate s-a înscris David Popovici

David Popovici, unul dintre cei mai valoroși și mai titrați sportivi ai României, a trecut anul acesta examenul de Bacalaureat. Sportivul a trecut cu brio de examen pe care l-a luat cu o notă mare, iar acum se pregătește de facultate. Iată ce domeniu a ales să studieze!

Publicat

pe

La ce facultate s-a înscris David Popovici

Deja de anul trecut, numele lui David Popovici este pe buzele tuturor. Este un sportiv extrem de valoros care a scris istorie, doborând mai multe recorduri mondiale, fiind considerat un fenomen. Multiplu campion european și mondial la natație, David nu și-a neglijat nicio secundă școala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Acesta a fost elev al Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Bucureşti. Anul acesta, sportivul a susținut examenul de Bacalaureat în cadrul sesiunii speciale organizate la Vălenii de Munte. David a reușit să obțină nota 8.65. Notă despre care tânărul spune că îi reflectă perfect cunoștințele și timpul acordat studiului.

„E o medie muncită! A fost dificil, dar m-am străduit să le pun în balanţă. Am reuşit să încerc să nu las deoparte învăţatul pentru a mă concentra pe înot şi nici viceversa. Și în viaţă, în general, nu e bine să te concentrezi doar pe un anumit lucru prea tare”, declara el pentru Gazeta Sportului după afișarea rezultatelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Acum, David Popovici este student cu acte în regulă. Mulți s-ar fi așteptat ca acesta să urmeze o facultate în domeniul sportiv sau poate să aleagă o universitate prestigioasă de peste hotare. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat. David a ales să studieze la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, din cadrul Universității București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Chiar el a anunțat pe Facebook acest lucru:

„Simt că am o înclinație spre acest domeniu și știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri”, este parte din mesajul postat de sportiv pe rețelele de socializare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *