Connect with us

ADPM Health

La Silhouette slabesti 5 kg in 30 de zile dupa vacanta, la o treime de pret!

Kilogramele depuse in timpul vacantei de vara pot disparea fara efort in doar o luna de zile. Specialistii de la Centrele Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro) au creat un program de 10 terapii care te ajuta sa revii in forma in doar 30 de zile. In plus, doar in luna septembrie, pachetul este disponibil la un pret special: 990 lei, in loc de 2688 lei.

Publicat

pe

La Silhouette slabesti 5 kg in 30 de zile dupa vacanta, la o treime de pret!

Pentru a reusi sa dai jos cele 5 kilograme, vei urma 4 sedinte de Talasago, 3 sedinte de Biostimulare, 1 sedinta de Presoterapie si 2 sedinte de remodelare corporala cu LPG.

• Talasago este o terapie pe baza de impachetare cu alge ce are efect de reducere a tesutului adipos, de eliminare a toxinelor si a apei in exces cat si de activare a circulatiei sangvine.

• Biostimularea cu Ultratone Futura Pro este procedura de remodelare corporala ce foloseste stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici. 20 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2 ore de miscare la sala.
• Presoterapie – tratament de eliminare a retentiei de apa ce actioneaza in sensul circulatiei limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor si a apei in exces.
• LPG (Cell sau Endermolab) – remodelare corporala si anticelulita.

Adio colacei pe burta!

Daca nu kilogramele in plus, ci colaceii de pe abdomen sau depozitele de grasime din alte zone iti dau batai de cap, atunci ai nevoie de un tratament de criolipoliza CLATUU ce elimina definitiv grasimea nedorita din zonele problematice.

• zone cu tesut adipos bogat (abdomen, flancuri, etc)
• zone extinse cu strat adipos subtire (coapse, regiune subfesiera, etc.)
• zone mici cu tesut adipos redus (barbie, brate superioare, etc.)

Advertisement

Grasimea din aceste zone este deseori greu de topit prin sport si dieta, astfel ca este necesar sa se actioneze localizat printr-o astfel de procedura, considerata alternativa nechirurgicala a lipoaspiratiei. Prin actiunea tratamentului de criolipoliza, celulele de grasime sunt distruse si eliminate treptat, in mod natural, de organism. Astfel, dupa 2-3 luni rezultatele finale sunt vizibile.

La Silhouette, doar in luna septembrie, se afla in derulare o oferta speciala: doua sesiuni de tratament CLATUU la pretul de 2170 lei, in loc de 3100 lei.

Detalii despre ofertele speciale Silhouette sunt disponibile pe https://silhouette.ro/promotii/.

Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette se afla in Bucuresti – Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria 1 – 0727225157) si Silhouette Dorobanti (Calea Dorobantilor 200 – 0727225158).

Dana Savuica arata spectaculos in costum de baie dupa 2 saptamani de tratamente la Silhouette

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *