Connect with us

Evenimente

NAKED PR, primul laborator de PR specializat din Romania! Invata de la cei mai buni

In caz ca visezi la o cariera in lumea fascinanta a PR-ului, este important sa inveti de la cei mai buni in domeniu. Exact asta iti propune NAKED PR, primul laborator de PR specializat din Romania!

Publicat

pe

PR1

Vicki Nicola si invitata sa, Andreea Macri

S-au deschis inscrierile pentru cea de-a cincea editie de cursuri, sesiuni si workshops de PR menite sa dezvaluie adevaratele resurse, relatii, drumuri si informatii din industria de comunicare romaneasca.

PR2

Maurice Munteanu si invitata sa, Connie Preda

PR 3.0, Business PR, Fashion PR advanced, New Luxury PR, PR pentru marci personale si Stil de marca personala compun colectia de cursuri din aceasta toamna.

Timp de sapte saptamani, NAKED PR si echipa sa de profesori impartasesc toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, dau acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile.

Advertisement

PR3

Mihai Zarug

In afara de cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reala, fara ascunzisuri, a industriei, iar intalnirile cu profesorii si invitatii lor sunt valorile adaugate ale syllabus-urilor NAKED PR.

PR4

Mirela Bucovicean si invitata sa, Camelia Sucu

„Acum 2 ani, puneam pe hartie (colorata, bineinteles:) ideea unui proiect care sa vorbeasca despre PR-ul milenist intr-o noua paradigma, sa dezvaluie adevaruri si sa creeze viziuni ’uau’ pentru generatia noastra. Cautam solutii diferite, alte scaune, alte povesti. Planuiam creativ. Am planuit bine si am realizat multe!”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

PR5

Victor Kapra

Advertisement

„15 profesori exceptionali, 424 de ’studenti’, 86 de invitati, 497 ore de curs impreuna. Infuzie reala de know-how si oportunitati profesionale, 424 de povesti si intalniri frumoase, rasete multe si emotie, emotie cat cuprinde. Asa descriem doi ani de activitate NAKED PR. Si nu ne oprim aici, avem o multime de planuri pentru toamna aceasta”, spune Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

PR6

Noemi Meilman si invitata sa, Adriana Chiper

Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Victor Kapra (PR 3.0), Maurice Munteanu ( Stil de marca personala) si Mihai Zarug (New Luxury PR) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Detalii despre agenda workshopurilor si despre inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (www.nakedpr.ro).

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *