Connect with us

News

Lady Gaga a suparat Biserica Catolica! Afla cum!

Lady Gaga planuieste sa lanseze peste doar cateva zile noul ei clip, la piesa „Judas”, iar Biserica Catolica considera ca momentul lansarii nu este intamplator, intrucat se apropie Sarbatorile Pascale. Oficiali ai Bisericii Catolice o critica dur pe Lady Gaga.

Publicat

pe

Lady Gaga va juca rolul Mariei Magdalena in clipul piesei „Judas”, care va fi lansat peste doar cateva zile, iar oficialii Bisericii Catolice au inceput deja sa reactioneze. Acestia o critica pe Lady Gaga si considera ca lansarea unei astfel de piese tocmai in preajma Sarbatorilor Pascale este menita sa ofenseze religia.

„Pe de o parte sunt oameni cu real talent, pe de alta parte este aceasta Lady Gaga. Cred ca aceasta artista este irelevanta. Doar prin lansarea unui clip cu tema religioasa poate ea sa se faca remarcata? Lansarea unei piese care se numeste Judas nu este intamplatoare, intrucat se apropiem de Saptamana Mare si de Paste”, declara Bill Donahue, Presedinte al Ligii Catolice pentru Drepturi Religioase si Civile.

Ne intrebam, asadar, de ce se mai deranjeaza Liga Catolica sa emita comunicate la adresa lui Lady Gaga, daca aceasta ar fi irelevanta, asa cum se precizeaza in declaratia anterioara?

Advertisement
6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *