Connect with us

News

Lady Gaga, interzisa in China dupa intalnirea cu Dalai Lama!

Dupa ce s-a intalnit cu Dalai Lama la o conferinta organizata in urma cu cateva zile in Statele Unite, Lady Gaga figureaza pe „lista neagra’ a partidului comunist chinez si este considerata „forta ostila”.

Publicat

pe

Lady Gaga Dalai Lama

Lady Gaga figureaza acum pe lista neagra a Partidului Comunist din China, care nu doar ca ii interzice cantaretei sa mai calce in tara lor ci a dat o directiva catre mass-media sa nu o mai promoveze pe Gaga si sa nu-i mai distribuie piesele.

Aceasta masura vine ca urmare a intalnirii dintre Lady Gaga si Dalai Lama la o conferinta desfasurata zilele trecute in Statele Unite. Un video de 19 minute, in care cei doi discuta despre meditatie, sanatate mentala si modul in care poate fi salvata omenirea, a fost postat pe pagina de Facebook a artistei si i-a iritat pe oficialii de la Beijing.

Dalai Lama, care traieste in exil inca din Martie 1959, este vazut ca un mare pericol pentru China pentru a cerut in repetate randuri autonomia tibetanilor. Chinezii il considera un separatist care vrea sa desparta regiunea de Himalaya de China pentru a forma un stat independent.