Connect with us

Stiri externe

Lady Gaga joaca in noul film despre Gucci, dupa ce a pierdut rolul Donatellei Versace

Dupa succesul pe care l-a avut ca actrita in pelicula A Star Is Born, Lady Gaga se pregateste sa revina pe marele ecran, de aceasta data in noul film despre Gucci. Asta dupa ce artista a pierdut rolul Donatellei Versace!

Publicat

pe

Lady Gaga joaca in noul film despre Gucci, dupa ce a pierdut rolul Donatellei Versace

Lady Gaga se pregateste sa revina pe marele ecran. La mai bine de un an dupa succesul inregistrat ca actrita in pelicula A Star Is Born, artista ar fi gata sa semneze deja un nou contract la Hollywood.

Conform presei internationale, Lady Gaga ar urma sa joace intr-un nou film ce spune povestea uneia dintre cele mai faimoase familii din lumea modei. Mai exact, Gucci! Scenariul acestui film ar fi croit in jurul asasinarii nepotului lui Guccio Gucci, Maurizio Gucci.

Iar Lady Gaga ar juca rolul Patriziei Reggiani. Aceasta este fosta sotie a lui Maurizio Gucci, care a fost judecata si condamnata pentru complot in asasinarea sotului sau. A stat in inchisoare vreme de 18 ani si a fost eliberata in 2016.

Se pare ca MGM este casa de productie ce a cumparat drepturile acestui film care ar trebui sa apara in toamna anului viitor.

In anul 2016, Lady Gaga ar fi trebuit sa interpreteze rolul Donatellei Versace in filmul American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Nu a obtinut insa rolul, acesta fiindu-i in schimb incredintat lui Penelope Cruz.

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!