Connect with us

News

LaLa Band ii copiaza pe cei de la One Direction? A izbucnit scandalul!

Membrii trupei LaLa Band au simtit nevoia sa intervina intr-un conflict care multora le-ar parea aberant. Fanii lor s-au luat la harta cu admiratorii trupei internationale One Direction. Acestia din urma ii acuza pe artistii romani ca ii copiaza idolii.

Publicat

pe

lala-band-one-direction

In urma cu doua decenii rockerii, depecharii si rapperii din Romania iscau certuri in public, fiecare aparandu-si stilul muzical preferat.

Anii au trecut, iar fanatismul tinerilor din Romania a scazut considerabil. Pana de curand, cand doua fenomene muzicale nasc iar controverse.

Cei care au ajuns sa se certe pentru a-si apara idolii sunt fanii LaLa Band si fanii trupei britanice One Direction.

Acestia din urma ii acuza pe artistii din Romania ca le copiaza stilul celor pe care ii adora si de aici si pana la o avalansa de jogniri a fost doar un singur pas.

Membrii trupei LaLa Band au simtit nevoia sa intervina pentru a stinge cumva acest conflict absurd. Ei au postat pe Facebook urmatorul mesaj sperand sa aduca pace printre pustanii fanatici din Romania.

„In numele trupei Lala Band si a producatorilor ei, ne simtim datori sa intervenim intr-un conflict nejustificat, aberant intre fanii Lala si fanii One Direction.

Advertisement

Ne onoreaza comparatia dar nu are nici o legatura cu realitatea. Noi suntem o trupa de romani pentru romani si nu ne putem compara cu succesul international al trupei din Marea Britanie.

Mai mult decat atat ei sunt o trupa de baieti noi suntem un grup de 12 fete si baieti Lala. Nu copiaza nimeni pe nimeni. Sintagma This is Us am folosit-o la lansarea serialului pe piesa Stage of Joy. Nu a furat nimeni nimic. Ce ne deranjeaza cel mai tare este ca acest conflict a degenerat in jigniri si o parte dintre fani au folosit un limbaj vulgar care nu are nici o legatura cu filozofia Lala, cu ceea ce promoveaza trupa noastra. Cine foloseste vorbe urate nu are ce cauta pe pagina noastra.

Noi promovam muzica live, de calitate, un comportament si o gandire pozitiva, promovam prietenia si iubirea. Nu vrem sa ne certam cu nimeni cu atat mai putin sa gazduim oameni nepoliticosi negativi care traiesc dupa alte principii decat ale noastre.

PACE
IUBIRE

Lupta pentru visele tale!
Asta este Lala Band.
This Is Us!”.

Advertisement
Advertisement
5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.