Connect with us

Stiri Interne

Laura Cosoi joaca in „noul Hamlet” de la Nottara

In noua montare Hamlet care va avea avanpremiera la inceputul lunii februarie, Laura Cosoi va fi un personaj cheie al intrigii din binecunoscuta poveste Rosencrantz.

Publicat

pe

laura-cosoi-hamlet

Asa cum inspira si numele, este vorba de o combinatie intre gingasia trandafirului si ascutimea spinilor sai. Rosencrantz, impreuna cu Guildenstern sunt doua ispite senzuale si inteligente, aflate in slujba regelui, menite sa obtina informatii pretioase in timpul momentelor intime petrecute impreuna cu dusmanii tronului.

Rolul lui Rosencrantz este impartit de Laura Cosoi cu Dana Rogoz, iar cel al lui Guildenstern, de Smaranda Caragea si Alexandra Murarus.

Impactul scenic al acestei noi abordari este cu atat mai puternic datorita creatiilor vestimentare realizate de Razvan Ciobanu si Adina Buzatu.

dana-rogoz-hamlet

 

Linia artistica este mentinuta si dezvoltata si de incaltarile spectaculoase ale personajelor, create de Stefan Burdea.
Hamlet, in regia lui Marcel Top, ii are in distributie pe Tudor Aaron Istodor, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Dorin Andone, Viorel Paunescu, Cristina Mihailescu, Mihai Stanescu, Smaranda Caragea, Alexandra Murarus si Andrei Runcanu.

afis_Hamlet

Piesa este jucata pe 3, 4 si 10 Februarie, de la orele 20.00, la Teatrul Nottara.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, la casieria teatrului Nottara si pe www.nottara.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *