Connect with us

Cinenews

Laura Cosoi și Lora, printre vedetele prezente la premiera Secretul lui Zorillo

Serile trecute a avut loc premiera oficială a filmului românesc de comedie Secretul lui Zorillo, o producție în regia lui Robert Eugen Popa. Laura Cosoi și Lora s-au numărat printre vedetele prezente la eveniment.

Publicat

pe

Laura Cosoi și Lora, printre vedetele prezente la premiera Secretul lui Zorillo

„Secretul lui Zorillo ne poartă în vremuri imemoriale, când dacii sunt ameninţaţi de invazia romană. Conduşi de însuşi Zamolxis, dacii pun la punct ultimele pregătiri pentru planul lor secret, care ar putea schimba soarta lumii.” Așa începe descrierea filmului Secretul lui Zorillo. O parodie românească despre daci și romani, în regia lui Robert Eugen Popa.

Săptămâna aceasta a avut loc premiera Secretul lui Zorillo. Pelicula poate fi urmărită în cinematografe începând cu 22 aprilie. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Laura Cosoi și Lora. Ambele fac parte din distribuția acestui film.

Foto Click.ro

Laura Cosoi se pregătește să devină pentru a treia oară mămică. A participat la premieră alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Actrița a strălucit, ca de fiecare dată, și spune că maternitatea îi priește. Se simte extraordinar cu burtică de gravidă, iar asta se vede cu ochiul liber.

Foto Click.ro

Lora a afișat un look sexy care a atras privirile tuturor. Nu a participat nici ea singură la eveniment. Artista a fost însoțită de viitorul ei soț, Ionuț Ghenu.

Foto Click.ro

Din distribuția filmului Secretul lui Zorillo mai fac parte Alin Panc, Văru Săndel, Cosmin Seleși, Cove, Florin Busuioc și Dana Săvuică.

S-a lansat filmul cu Smiley. Ce vedete au participat la premiera “O data pentru totdeauna”!