Connect with us

Stiri Interne

Laura Cosoi are sosie celebra tocmai la Hollywood!

Romanca Laura Cosoi se mandreste cu o sosie celebra tocmai in Cetatea Filmului. Este vorba despre Margot Robbie, frumoasa actrita ce face furori cu rolul sau extrem de incitant din pelicula „Lupul de pe Wall Street”.

Publicat

pe

laura-cosoi-sosie

Mai mult ca sigur, nu putini au fost cei care au observat asemanarea absolut uimitoare dintre Laura Cosoi si frumoasa Margot Robbie, frumoasa actrita de origine australiana care s-a facut cu adevarat remarcata gratie rolului ei incitant din filmul „Lupul de pe Wall Street”.

laura-cosoi-margot-robbie4

Ochii albastri, pletele balaie, buzele pline si zambetul perfect sunt doar cateva dintre caracteristicile ce se regasesc atat la romanca noastra, cat si la celebra actrita de la Hollywood.

laura-cosoi-margot-robbie3

Pe langa asemanarile fizice, Margot Robbie si Laura Cosoi mai au in comun si pasiunea pentru actorie, bineinteles.

laura-cosoi-margot-robbie2

Laura a postat, la un moment dat, pe Facebook, o fotografie-colaj formata dintr-o imagine in care apare ea si alta in care apare Margot Robbie, intrebandu-si fanii daca seamana.

laura-cosoi-margot-robbie1

Fotografia a primit rapid peste 5.000 de like-uri, dar si sute de comentarii prin care amicii virtuali ai Laurei isi exprima uimirea cu privire la asemanarea izbitoare dintre cele doua.

Advertisement

laura-cosoi-margot-robbie

„Eu te-am asemanat tot filmul cu ea…semanati incredibil de mult”

„Cred ca multa lume a facut comparația asta dupa vizionarea filmului, o comparație corecta”

„Foarte tare, chiar ma uitam duminica la Golden Globes si ma intrebam: ’ce face Laura Cosoi in America?’”

„Cand eram la film jur ca ne am intrebat toti: ’bai, asta nu e Laura Cosoi?’”

„Am o intrebare…apari cumva in noul film a lui Leonardo DiCaprio??? Am vazut secvente si nu sunt sigura daca esti tu sau nu…”

Advertisement

„Cand am vazut reclama filmului, am crezut ca tu joci in film! Chiar am zis: uite frate, Laura C. joaca cu Leonardo, tare! Apoi mi s-aspus ca nu esti tu! Asemanarea e mare!”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *