Connect with us

Stiri externe

Trist! Laura Palmer din „Twin Peaks” a ramas falita! Si-a vandut casa pentru a supravietui unei boli rare!

Sheryl Lee, cunoscuta drept Laura Palmer din celebrul serial „Twin Peaks”, a ramas falita dupa ce a fost nevoita sa vanda tot ce avea pentru a supravietui unei boli rare. Soarele se pare insa ca va rasari pe strada ei, intrucat se anunta ca un nou sezon „Twin Peaks” va fi realizat in curand!

Publicat

pe

laura-palmer-twin-peaks

A cunoscut faima interpretand roluri precum Laura Palmer sau Maddy Reguson in celebrul serial al anilor ’90, Twin Peaks. Recent insa, actrita Sheryl Lee (47 de ani), a dezvaluit, intr-un interviu acordat ziarului Evening Standard, ca viata ei este un cosmar din anul 2007 incoace, atunci cand a fost diagnosticata cu o boala rara de sange, neutropenie.

„A trebuit sa imi vand tot din considerente financiare. De la varsta de 40 de ani, m-am luptat cu boala. Am incercat sa muncesc cat de mult am putut in tot acest timp, insa nu eram capabila din punct de vedere fizic sa lucrez. Daca arati a om bolnav, cu greu iti gasesti un job”, a declarat ea.

laura-palmer-twin-peaks3

Sheryl spune ca a jucat in cateva filme independente, insa banii pe care i-a primit nu au fost destui pentru a face fata cheltuielilor. Astfel, a fost nevoita sa-si vanda casa si toate lucrurile care ii aminteau de Twin Peaks, pentru a putea supravietui.

twin-peaks

Se pare ca serialul Twin Peaks va reveni cu un al treilea sezon in anul 2016, dupa cum a dezvaluit insusi David Lynch, creatorul acestui fenomen. Asta dupa ce serialul a fost anulat pe neasteptate in anul 1991 de postul tv ABC, desi s-a bucurat de un rating urias, iar ani mai tarziu, revista Time l-a inclus in topul celor mai bune show-uri de televiziune ale tuturor timpuilor.

Advertisement