Connect with us

Evenimente

Laurent Tourette, 10 ani de activitate in Romania! Iata cum va sarbatori hairstylistul vedetelor!

Celebrul hairtstylist implineste nu mai putin de 10 ani de activitate in Romania si va marca acest moment printr-un eveniment inedit. Iata despre ce este vorba mai exact!

Publicat

pe

laurent-tourette1

Celebrul hairstylist de origine franceza Laurent Tourette se pregateste sa aniverseze, cu mare fast, 10 ani de activitate in Romania.

Momentul va fi marcat printr-un eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei luni si despre care organizatorii anunta ca va fi cu totul inedit.

laurent-tourette3

„Laurent va sarbatori prin munca cei 10 ani de activitate, el fiind implicat in show-ul de coafura pe care il pregatim alaturi de echipa Matrix Romania.

laurent-tourette5

Spectacolul va fi unul amplu care va avea mai multe momente conectate la show-urile sustinute de Laurent si stilistii Matrix. Amfitrionii serii vor fi Adina Halas si designerul Catalin Botezatu”, a declarat Florin Stoica, reprezentant IMAXE.

laurent-tourette2

Laurent Tourette s-a facut cunoscut in Romania datorita talentului dar si a faptului ca un numar impresionant de vedete au apelat la sfaturile si serviciile sale.

Advertisement

Laurent activeaza de mai bine de 25 de ani si se bucura de un palmares bogat, printre titlurile detinute aflandu-se cele de Campion al Frantei, Campion European si Campion Mondial, toate la coafura, el devenind, intre timp, Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel si membru al Haute Coiffure Francaise.

laurent-tourette4

De asemenea, Laurent Tourette a fost desemnat si furnizor al Casei Regale din Romania.

Alaturi de echipa sa, Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau situat in centrul Capitalei, un spatiu intim care pastreaza atmosfera sic specifica saloanelor frantuzesti.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *