Connect with us

ADPM Cool

Lenny Kravitz revine in Romania. Cat costa biletele la concert.

Fanii lui Lenny Kravitz vor avea inca o data ocazia sa se bucure de muzica artistului pentru ca se intoarce in Romania. El este asteptat la Cluj, la Sala Polivalenta.

Publicat

pe

Lenny Kravitz revine in Romania, pentru un concert in premiera in Cluj-Napoca. Artistul a decis ca dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti, sa ofere romanilor o noua seara de neuitat. Pentru prima oara pe o scena din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul sau album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atat piesele noi ale artistului, dar si hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” si „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va incepe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentatii in 16 tari de pe continent, printre care Franta, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria si, bineinteles, Romania.

Biletele sunt in vanzare in presale pe iabilet.rolennykravitz.emagic.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Preturile variaza de la 144 la 490 lei + taxe. Foloseste parola emagic2019 la cumparare ca sa ai acces la bilete.