Connect with us

Stiri externe

Cu cine s-a iubit Leonardo DiCaprio

De la Claire Danes, Bridget Hall si pana la Naomi Campbell, Gisele Bundchen sau Toni Garrn, iata ce super-femei i-au trecut prin viata (si prin pat), de-a lungul anilor, eternului cuceritor Leonardo DiCaprio.

Publicat

pe

iubite-dicaprio

Desi nu o singura data a declarat in public faptul ca ii plac femeile obisnuite, istoria vietii amoroase a lui Leonardo DiCaprio arata cu totul altceva. Prin pat i-au trecut, de-a lungul anilor, unele dintre cele mai frumoase femei din lume, majoritatea supermodele de top.

iubite-dicaprio-1

Toni Garrn

Status: Actuala iubita
Varsta: 21 de ani
Ce face: Toni Garrn este supermodel si a colaborat pana acum cu brand-uri precum Calvin Klein, Victoria’s Secret, Elle, Vogue, etc.

iubite-dicaprio-2

Erin Heatherton

Status: Fosta iubita (decembrie 2011 – noiembrie 2012)
Varsta: 24 de ani
Ce face: Erin Heatherton este unul dintre faimosii ingerasi Victoria’s Secret si o aspiranta la statutul de actrita, jucand pana acum in productii precum „The League” si „Grown Ups 2”.

iubite-dicaprio-3

Blake Lively

Status: Fosta iubita (mai 2011 – octombrie 2011)
Varsta: 26 de ani
Ce face: Este una dintre cele mai bine cotate actrite ale momentului, gratie rolului sau din serialul-fenomen „Gossip Girl”, dar si multumita faptului ca este actuala sotie a lui Ryan Reynolds.

iubite-dicaprio-4

Bar Refaeli

Status: Fosta iubita (2005 – 2011)
Varsta: 28 de ani
Ce face: Este cunoscuta atat pentru munca sa ca model, colaborand de-a lungul timpului cu cele mai importante brand-uri din industra fashion, dar si pentru faptul ca a fost vreme de 6 ani iubita lui Leonardo DiCaprio.

iubite-dicaprio-5

Gisele Bundchen

Status: Fosta iubita (2000 – 2005)
Varsta: 33 de ani
Ce face: Gisele este unul dintre cele mai bine cotate supermodele din lume, iar in prezent este casatorita cu Tom Brady.

iubite-dicaprio-6

Amber Valletta

Status: Fosta iubita (1999)
Varsta: 39 de ani
Ce face: Amber Valletta s-a lansat in urma cu multi ani ca model, iar apoi a inceput sa-si construiasca o cariera in industria cinematografica.

iubite-dicaprio-7

Helena Christensen

Status: Fosta iubita (1997)
Varsta: 44 de ani
Ce face: In anul 1986, Helena a castigat titlul de Miss Danemarca, a devenit apoi unul dintre cele mai populare supermodele in anii ’90 si unul dintre primii ingerasi Victoria’s Secret. Cu adevarat celebra a facut-o insa aparitia in videoclipul piesei „Wicked Game” a lui Chris Isaak.

iubite-dicaprio-8

Kristen Zang

Status: Fosta iubita (1996 – 1997)
Varsta: 39 de ani
Ce face: Leonardo DiCaprio a cunoscut-o pe Kristen Zang la inceputul carierei acesteia de model.

iubite-dicaprio-9

Claire Danes

Status: Fosta iubita (1995 – 1996)
Varsta: 34 de ani
Ce face: Claire Danes a devenit pe propriile-i puteri actrita la Hollywood, insa a cunoscut adevarata celebritate alaturi de Leonardo DiCaprio, gratie peliculei „Romeo + Juliet”.

iubite-dicaprio-10

Naomi Campbell

Status: Fosta iubita (1995)
Varsta: 43 de ani
Ce face: Naomi Campbell a fost, este si va ramane mereu un adevarat icon al industriei fashion.

iubite-dicaprio-11

Brittany Daniel

Status: Fosta iubita (1994 – 1995)
Varsta: 37 de ani
Ce face: A jucat in anii ’90 in productia „Sweet Valley High”, iar odata cu rolul din „The Basketball Diaries”, a devenit iubita lui DiCaprio.

iubite-dicaprio-12

Bridget Hall

Status: Fosta iubita (1994)
Varsta: 36 de ani
Ce face: Bridget a fost primul supermodel din viata lui Leo. Pe vremea cand s-au cunoscut, ea era deja inclusa in topul celor mai bine platite modele din lume, clasament realizat de Forbes.