Connect with us

Stiri Interne

Leul rănit și subnutrit din clipul manelistului Dani Mocanu, recuperat de autorități

Leul rănit și subnutrit care a apărut în cel mai recent videoclip al manelistului Dani Mocanu a fost găsit de autorități. Animalul va ajunge, cel mai probabil, la Grădina Zoologică din Târgoviște.

Publicat

pe

Leul rănit și subnutrit din clipul manelistului Dani Mocanu, recuperat de autorități

Manelistul Dani Mocanu a iscat un scandal de proporții odată cu lansarea celui mai recent videoclip. Mai mult decât atât, se pare că autoritățile i-au deschis dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit și subnutrit.

Acum, Poliția a descoperit animalul la o menajerie din Dâmbovița. S-au deplasat la fața locului și au confiscat leul cu tot cu cușca în care era ținut. Conform Digi24, leul era în posesia unui bărbat care a negat în fața autorităților faptul că i l-ar fi împrumutat manelistului pentru filmări. Acesta deține permis pentru creșterea animalelor sălbatice.

Am spus încă de la început:

NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE!

Legea trebuie…

Publicată de Marcel Vela pe Joi, 26 noiembrie 2020

Chiar și Ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat cu privire la acest caz pe pagina sa oficială de Facebook.

„Am spus încă de la început: Nu voi tolera niciun fel de abuz, indiferent din partea cui vine! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici”, a scris Ministrul de Interne.

Cel mai probabil, leul va ajunge acum la Grădina Zoologică din Târgoviște, scrie presa autohtonă.

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit