Connect with us

News

Aerele de diva o costa 15 milioane de dolari?

Probleme mari pentru Lil’ Kim, artista fiind data acum in judecata de fostul ei manager, Andrew Ro. Acesta ii cere lui Lil’ Kim daune in valoare de 15 milioane de dolari, intrucat comportamentul ei de diva a dus la destramarea mai multor relatii de afaceri.

Publicat

pe

lil-kim-la-pride-plastic-surgery-02

Lil’ Kim este in mare necaz dupa ce fostul ei manager, Andrew Ro, ii cere acesteia despagubiri in valoare de 15 milioane de dolari. Andrew pretinde ca aerele de mare diva a cantaretei a dus la ruinarea multor legaturi de afaceri, care I-ar fi adus foarte multi bani in buzunar. Acesta estimeaza ca artista ii este acum datoare cu 15 milioane de dolari.

Lil’ Kim si Andrew Ro au semnat un contract de management anul trecut in luna august, iar sub numele ei urmau sa fie lansate pe piata o linie de haine si de pantofi, un parfum si chiar o bautura energizanta.

Lil’ Kim nu s-a prezentat la intalniri, a refuzat sa raspunda la telefoane, iar cand produsele erau gata sa fie lansate nu si-a mai dat acordul asupra afacerii.

Pe de alta parte, in luna martie, Lil’ Kim a fost cea care i-a intentat un process lui Andrew Ro pretinzand ca managerul a dorit s-o implice in tot felul de afaceri neinspirate si i-a cerut acestuia despagubiri in valoare de 1 milion de dolari.

Advertisement