Connect with us

Stiri Interne

Lino Golden s-a căsătorit civil. Imagini de la cununie!

Lino Golden s-a căsătorit civil, în mare secret, cu partenera sa, Delia Salchievici. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul plin de emoție și fericire pentru cei doi foști concurenți ai emisiunii Power Couple de pe Antena 1. Iată imagini de la eveniment!

Publicat

pe

Lino Golden s-a căsătorit civil. Imagini de la cununie!

La doar 26 de ani, Lino Golden a renunțat la burlăcie! Tânărul artist s-a căsătorit civil cu iubita sa, Delia Salchievici. Cei doi au participat împreună la emisiunea Power Couple de pe Antena 1.

Cununia civilă s-a desfășurat în weekend, după aproape doi ani de relație. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns.

Alături, în ziua cea mare, celor doi le-au fost alături rudele și prietenii apropiați. Aceștia din urmă au și postat primele imagini de la cununie pe rețelele de socializare.

Lino și Delia au optat pentru ținute simple, dar elegante, în alb și negru. El a purtat o ținută all black compusă dintr-un costum negru, cămașă neagră și adidași asortați. Dela, în schimb, a strălucit într-o rochie albă, decoltată, cu umeri goi și o fundă imensă în față.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lino (@linogolden)

După oficierea căsătoriei, mirii au petrecut la un salon de evenimente din Cernica alături de invitații lor.

Lino a cerut-o pe Delia de soție în toamna anului trecut, chiar de ziua lui de naștere. Atunci, pe ringul de dans, el s-a așezat în genunchi în fața iubitei și i-a oferit inelul. Printre lacrimi de fericire, tânăra a spus un „Da!” hotărât.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lino (@linogolden)