Connect with us

Stiri Interne

„Maturizarea” lui Liviu Varciu: „Acum e un tata bun pentru Carmina!”

Liviu Varciu „s-a schimbat, nu mai este acelasi om”, spune mama fetitei sale, Ami Teiceanu. A ajuns la aceasta concluzie dupa trei luni de stat in Bucuresti, alaturi de prezentatorul TV. In ciuda laudelor la adresa lui, Ami si micuta Carmina s-au mutat inapoi in Arad. Iata ce s-a intamplat.

Publicat

pe

liviu-varciu-carmina-ami

Ami si Liviu Varciu au avut o relatie pasagera in urma cu 13 ani. In 2002, aradeanca a adus pe lume o fetita, insa solistul de atunci al trupei L.A. nu a dorit sa intemeieze impreuna o familie, drept urmare a pastrat „distanta” platind o pensie lunara de 2000 de lei si vizitandu-si doar ocazional copilul.

Odata cu trecerea anilor, Varciu avea sa declare din ce in ce mai des cat de atasat este de Carmina, nu de putine ori aparand la televizor cu lacrimi in ochi.

Fetita are acum 12 ani si s-a mutat alaturi de mama ei in Bucuresti pentru trei luni. Relatia cu Varciu s-a imbunatatit considerabil si in aceasta perioada Ami a constatat ca acesta s-a schimbat mult in bine.

“Liviu s-a schimbat la 180 de grade fata de acum cativa ani. Acum este un tata bun pentru Carmina. Se intereseaza de soarta ei, o suna aproape zilnic, o viziteaza foarte des. Cred ca s-a maturizat foarte mult in ultima perioada”, a declarat Ami pentru Cancan.ro.

liviu-varciu-carmina-ami-2

Cele doua s-au intors insa in Arad pentru ca fetita prefera sa mearga inca la scoala de acolo. Este posibi ca din toamna sa se mute definitiv in capitala.

“Am stat in Capitala doar trei luni. Mi-am dat seama ca este mai bine pentru Carmina sa ne mutam inapoi la Arad, deoarece ii este mai bine cu scoala, are cursuri de seara, nu de dimineata. Ea merge si la cursuri de autoaparare, face ia lectii de pian. Era greu in Bucuresti, sa ne descurcam cu toate cursurile si meditatiile, in conditiile in care avea ore la scoala dimineata.

Este mai bine aici la Arad din punctul asta de vedere, asa ca am hotarat sa termine aici anul scolar si apoi vedem daca ne mutam definitiv in Bucuresti sau nu”, na adaugat fosta partenera a lui Liviu Varciu.