Connect with us

ADPM Travel

Locațiile din serialele de pe Netflix care au devenit destinații de vacanță

Din ce în ce mai mulți oameni se uită la seriale pe platformele de streaming, iar apoi visează să ajungă în locurile în care acestea au fost filmate. Iată locațiile din serialele de pe Netflix și HBO Max care au devenit destinații de vacanță!

Publicat

pe

Locațiile din serialele de pe Netflix care au devenit destinații de vacanță

Alegerea destinației de vacanță a devenit parcă mai ușoară în 2023 pentru pasionații de seriale. Aceștia aleg să plece în locațiile în care serialele lor favorite au fost filmate. Să vadă acele locuri cu ochii lor, simțindu-se astfel cumva parte din povestea preferată.

Conform agenției Bloomberg, locațiile de filmare din seriale precum Bridgerton de pe Netflix sau The White Lotus de pe HBO Max se numără printre destinațiile de vacanță extrem de populare anul acesta.

Fanii The White Lotus aleg să meargă fie în Hawaii, locația de filmare pentru primul sezon, fie în Sicilia, acolo unde se desfășoară acțiunea celui de-al doilea sezon.

Primul sezon s-a filmat la hotelul Four Seasons Maui din Hawaii, în vreme ce al doilea la San Domenico Palace din Taormina.

Advertisement

Dacă vorbim despre sezonul trei, se zvonește că acesta ar urma să fie filmat în Thailanda.

În Marea Britanie, printre destinațiile favorite ale turiștilor se numără Highclere Castle din Hampshire, locul în care s-a filmat Downton Abbey.

Fanii serialului Bridgerton aleg să meargă într-un număr tot mai mare în staţiunea balneară Bath. O destinație preferată până nu demult mai degrabă de oamenii mai în vârstă, dar care capătă popularitate și în rândul tinerilor grație îndrăgitului serial Netflix.

Așa cum era de așteptat, fanii Emily in Paris vizitează într-un număr tot mai mare capitala Parisului.

În țara noastră, serialul Wednesday a adus un număr mai mare de turiști în ultimul an.

Advertisement

Vila din Sicilia care apare în The White Lotus este acum pe Airbnb, de închiriat pentru vacanță

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *