Connect with us

Stiri Interne

Lora s-a logodit cu Ionut Ghenu. Cand urmeaza nunta?

Lora s-a logodit in biserica cu iubitul ei, Ionut Ghenu, cel care se ocupa si de managementul carierei sale artistice. Iata ce declara despre emotionantul moment, dar si despre iminenta nunta.

Publicat

pe

Lora s-a logodit cu Ionut Ghenu. Cand urmeaza nunta?

Despre Lora s-a zvonit recent ca s-ar fi casatorit in secret cu iubitul ei, Ionut Ghenu, cel care se ocupa si de managementul carierei sale artistice. In realitate, cei doi s-ar logodit doar in biserica. Au optat pentru  ceremonie foarte restransa pentru ca au simtit nevoia de protectie divina a relatiei lor.

Tot asa de discret au si de gand sa se casatoreasca. Artista nu a divulgat data nuntii, dorind sa faca acest pas cat mai in secret, si a subliniat ca in prezent nu este insarcinata, asa cum se zvoneste.

“Nu m-am maritat in secret. Suntem logoditi. Am avut si in biserica o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a intamplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o luna, doua. Dar daca ne vom casatori va fi ceva in secret, ceva restrans. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am facut acest lucru pentru ca am avut nevoie de o protectie divina. Nu sunt insarcinata. Este foarte posibil la anul sa am mai mult timp pentru asta”, a declarat artista la Pro TV.

Lora suferă de bruxism. Și-a distrus dinții și a ajuns să poarte aparat dentar.

 

View this post on Instagram

 

Singura posibilitate în acest an ar fi asta 🤔🤷🏼‍♀️ #moldoveanca

A post shared by LORA (@loraofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Vând fân. Link in bio 👆😜 #moldoveanca #pânăînrai

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *