Connect with us

Stiri Interne

Lora s-a retras de la Eurovision. Piesa „I Know” iese din concurs

Organizatorii Eurovision România au luat act de retragerea din preselecţie a piesei „I Know”, interpretată, în concurs, de Lora.

Publicat

pe

Printr-o adresă adresată organizatorilor Selecţiei Naţionale 2017, reprezentanţii Mediapro Music au transmis solicitarea de retragere din concurs a piesei interpretată de Lora, fără a menţiona motivele care au stat la baza deciziei, mulţumind însă „întregii echipe TVR pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru susţinerea oferită”.
„Piesa interpretată de Lora este una dintre melodiile scrise de cei nouă compozitori străini care au avut încredere în preselecţia organizată de Televiziunea Română, anul acesta”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România.

„M-a bucurat foarte mult înscrierea ei în concurs, ca şi a celorlalţi tineri aflaţi în topurile muzicale. Regret retragerea unei piese bune, care avea cu siguranţă şanse să acceadă în finală, cu atât mai mult cu cât ea s-a calificat în semifinală printre primele locuri”, a mai adăugat Iuliana Marciuc.

Eurovision România continuă, zilele următoare, cu difuzarea audiţiilor din cadrul preselecţiei, într-o serie de emisiuni la TVR. Show-ul începe duminică, 5 februarie şi va fi difuzat zilnic, până sâmbătă, 11 februarie, la TVR 2, TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional, de la ora 20.00.

Duminică, 12 februarie, la TVR 2, în cadrul unui show live, juriul va dezvălui numele celor 15 semifinalişti ai Selecţiei Naţionale 2017. Emisiunea va fi transmisă în direct, de la ora 20.00 şi pe TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional.

Regulamentul oficial al concursului, precum şi mai multe detalii, pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

Lora

Lora nu este la prima participare la Eurovision. Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formația Wassabi, pentru a continua o carieră solo. După opt luni, Lora participă la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta România la concurs, clasându-se pe poziția a șaptea.
Laura Petrescu, născută pe 23 iulie 1982, în Vaslui, România, este cunoscută sub numele de scenă Lora. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi.