Connect with us

Stiri Interne

Lora se mărită după 7 ani de relație cu Ionuț Ghenu

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse la începutul relației, iată că lucrurile merg foarte bine între ei. Lora se mărită după 7 ani de relație!

Publicat

pe

Lora se mărită după 7 ani de relație cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu, managerul ei, se iubesc deja de aproximativ 7 ani. Se pare că artista se pregătește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Lora se mărită! Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu. În ce context? Lora este invitata lui în podcastul „Lucruri simple” care va fi lansat luni. În cadrul discuției, cei doi au vorbit și despre planurile de nuntă ale Lorei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct. Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ghenu (@ionutghenu)

În trecut, Lora spunea că se teme de căsnicie după prima experiență avută. Îl iubește însă pe Ionuț Ghenu și își dorește ca el să îi fie alături pentru tot restul vieții. Nunta le-a fost amânată în contextul pandemiei, dar iată că lucrurile încep să revină la normal.

Lora și Dan Badea au divorțat în 2014, iar amândoi și-au refăcut între timp viețile alături de alți oameni.

Lora, la podcastul lui Măruță, despre divorț și moartea mamei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ghenu (@ionutghenu)