Connect with us

Stiri Interne

Loredana a lansat primul clip virtual reality din România

Loredana a lansat primul clip virtual reality din România. Este vorba de înregistrarea piesei Ziua de Azi din timpul marelui său concert de anul trecut, clip pe care îl putem urmări în regim de 360 de grade dacă purtăm ochelari VR.

Publicat

pe

Loredana a lansat primul clip virtual reality din România. Artista se adaptează noii tehnologii în domeniu și tocmai a făcut public un clip cu totul special. Este vorba de înregistrarea piesei Ziua de Azi din timpul recentului său spectacol concept de la Sala Palatului.

Cei care au ochelari VR îl pot urmări pe telefon având senzația că se află în sala de spectacol și putând privi în jur în regim 360 de grade.

Clipul este filmat cu cea mai inovatoare camera 360 pentru Virtual Reality, aceeaşi pe care studiourile Disney o folosesc pentru a filma noul episod „Star Wars“.

„Piesa mea «Ziua de azi» e despre a vedea cu ochii sufletului orice moment şi a te bucura de ceea ce ai. Mă bucur că vă pot oferi experienţa viitorului“, spune Loredana despre videoclipul care este un extras din concertul său de la Sala Palatului, „Sentimente”

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *