Connect with us

Stiri Interne

Loredana împlinește azi 47 de ani! Iată cele mai frumoase momente din cariera artistei!

Loredana împlinește azi 47 de ani. Artista a petrecut ultimele două săptămâni într-o vacanță spirituală derulată în India, unde a avut ocazia să îl întâlnească și pe celebrul Dalai Lama. Vă prezentăm azi cele mai frumoase momente din cariera fulminantă a artistei, ce datează de mai bine de 35 de ani!

Publicat

pe

Loredana împlinește azi 47 de ani! Iată cele mai frumoase momente din cariera artistei!

Loredana împlinește azi 47 de ani. Considerată una din cele mai iubite și mai de succes artiste ale României, are la activ o carieră incredibilă, de peste 35 de ani, în care a lansat hit după hit și s-a reinventat constant, testând cu suces diverse stiluri muzicale. Loredana este mereu surprinzătoare și, grație vocii sale inegalabile și talentului său incredibil, reușește de fiecare dată să ne uimească plăcut.

Ultimele două săptămâni le-a petrecut în India, într-o călătorie spirituală. A ajuns și în Tibet unde l-a întâlnit personal pe celebrul călugăr budist Dalai Lama.

Privind în urmă, cariera de peste 35 de ani a Loredanei pare ca un manual de studiu pentru noua generație de artiști. De la modul în care interpretează piesele până la cel în care își șlefuiește imaginea și pune în scenă marile sale concerte.

De la Steaua Fără Nume, Bună seara, iubite, trecând prin Lumea e a mea, Agurida sau Extravaganzza, și ajungând la Ziua de azi, iată câteva din cele mai frumoase momente din cariera artistei!
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *