Connect with us

Stiri Interne

Loredana, întâlnire cu Iulia Vântur în India: ”E fericită!”

Loredana a profitat de programul mai lejer de la început de an și a plecat în vacanță în India alături de fiica ei, Elena. Acolo, cele două s-au întâlnit cu Iulia Vântur, vedeta care s-a stabilit deja de ani buni peste mări și țări și care a devenit vedetă la Bollywood.

Publicat

pe

Loredana, întâlnire cu Iulia Vântur în India: ”E fericită!”

Loredana se bucură în această perioadă de o vacanță frumoasă alături de fiica ei în India, una dintre destinațiile de suflet ale vedetei.

Se știe că luna ianuarie este mai lejeră din punct de vedere profesional pentru artiști. Este, de altfel, cam singura perioadă din an în care timpul le permite acestora vacanțe în adevăratul sens al cuvântului.

Ajunsă la Mumbai, Loredana s-a întâlnit cu buna sa prietenă, Iulia Vântur. Aceasta din urmă locuiește deja de foarte mulți ani în India și chiar a reușit să își construiască o carieră de succes la Bollywood.

Cele două au imortalizat întâlnirea în imagini de colecție pe care le-au postat apoi pe rețelele de socializare.

„Iulia e frumoasă, e fericită! Mi-e dor de tine la București, în România!”, a exclamat Loredana la întâlnirea cu draga sa prietenă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Iulia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus Loredanei că va reveni curând la București. Nu definitiv, ci într-o vacanță pentru a-și revedea familia și prietenii dragi.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *