Connect with us

Stiri Interne

Loredana si Andreea Raicu, schimbate de calatoria in India

Loredana si Andreea Raicu se declara foarte impresionate de calatoriile pe care le-au facut in India. Artista a urmat ritualul imbaierii in Gange, iar Raicu spune ca experienta i-a schimbat complet modul de a gandi.

Publicat

pe

loredana-india-9

Loredana si Andreea Raicu se declara fascinate de India. In timp ce artista a respectat ritualul imbaierii in apele murdare ale Gangelui, despre care se spune ca spala pacatele din viata actuala si din cele anterioare, Andreea Raicu povesteste ca a meditat si s-a regasit pe sine, realizand ca in toti anii de pana atunci s-a mintit pe sine insasi si s-a conformat cerintelor societatii.

“N-as fi crezut niciodata ca voi vedea rasaritul soarelui pe Gange! Dar caile destinului sunt nebanuite. Asa ca m-am trezit la 4 dimineata ca sa ajung la 5 pe Mother Ganges… fluviul unde viata si moartea sunt despartite doar de un ponton. In acest loc vezi laolalta toata efemeritatea lumii, impermanenta ei, traiesti prezentul in continua schimbare, ca si curgerea lenesa a apei care trece prin orasul lui Shiva, Varasani, acest Ierusalim al Orientului pot spune. Se spune ca acela care intra in apa Gangelui se purifica de toate pacatele din viata asta, dar si din cele trecute. Merita incercarea, nu-i asa? Am simtit ca am renascut, apa, pur si simplu, m-a luat in brate si m-a linistit! Si cat de lung a fost drumul pana aici, si doar un pas m-ar fi despartit de aceasta experienta magica!”, a scris Loredana pe pagina sa de socializare.

loredana-india-8 loredana-india-7

Andreea Raicu, la randul ei, a spus ca India i-a schimbat modul de a gandi.

andreea-Raicu-india-3 andreea-Raicu-india-4

“Calatoria in India m-a facut sa inteleg enorm de multe despre mine si despre viata mea. In timpul petrecut acolo, cu ajutorul meditatiilor, izolarii, scrisului, cursurilor la care am participat, am realizat ca 35 de ani am trait mintindu-ma foarte mult, ghidandu-mi viata in functie de cei din jur, de asteptarile lor si de conditionarile societatii, nicidecum de mine. De multe ori nu stim ce vrem, ce ne face fericiti si asta se intampla tocmai pentru ca nu petrecem timp cu noi, nu ne cunoastem. In India am invatat sa fac cunostinta cu mine, sa aflu cine sunt cu adevarat, sa aflu care sunt lucrurile care ma impiedicau sa ma bucur de viata mea”, a declarat Raicu pentru worldclass.ro.