Connect with us

Stiri Interne

Lorena Sârbu, designerul român de la Hollywood, mândră de fiul ei tenismen

Andrei Crabel, fiul designerului român Lorena Sârbu, își contruiește un nume frumos în lumea tenisului! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021, BNP Paribas Open!

Publicat

pe

Lorena Sârbu, designerul român de la Hollywood, mândră de fiul ei tenismen

Lorena Sârbu este un designer român stabilit la Los Angeles. Pe lângă proiectele pe care le are pe partea de fashion, româncei îi ocupă extrem de mult timp academia de tenis pe care și-a deschis-o recent. Academia sponsorizează tinerele talente și lucrează cu numeroși antrenori din lumea tenisului, precum Brad Gilbert și Taylor Fritz!

Zilele trecute, Lorena Sârbu a fost prezentă la BNP Paribas Open, Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021, acolo unde și-a susținut fiul, pe Andrei Crabel, care a jucat extrem de bine și s-a bucurat de un succes fulminant.

“Am avut o perioadă destul de aglomerată, pregătim multe proiecte frumoase cu Crabel Tenis, academia noastră de tenis. Fiul meu, Andrei, a obținut rezultate bune și a avut un succes foarte mare la Indian Wells, a fost hitter-ul de la sparring-ul BNBParibas Open, suntem foarte bucuroși. A dat interviuri aici la televiziuni, o să fie foarte frumos!”, a declarat Lorena Sârbu.

După turneul de la Indian Wells, Lorena Sârbu intenționează să meargă la Nadal Academy! În curând, celebrul designer va vizita și România, aici unde își dorește să își promoveze academia de tenis.

Advertisement

Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din cetatea filmului și nu numai. Ea este cea care a creat nenumărate vestimentații de redcarpet și a îmbrăcat celebrități la Oscaruri, Emmy Awards, și nu numai, revine în forță și în lumea tenisului.

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ținutele!

O actrita de la Hollywood, pe covorul rosu intr-o creatie a designerului roman Lorena Sarbu

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *