Connect with us

ADPM Beauty

LPG a lansat tratamentul endermologic de intinerire a pielii mainilor

LPG, unul din liderii internationali in furnizarea de tehnologie in industria de frumusete, a lansat tratamentul endermologic ce are scopul de intinerire a pielii mainilor. Aceasta zona este des ignorata in tratamentele antiaging, desi se afla constant sub agresiunea factorilor externi si dezvaluie semnele inaintarii in varsta.

Publicat

pe

LPG a lansat tratamentul endermologic de intinerire a pielii mainilor

Pielea mainilor are nevoie de ingrijire profesionala, aceeasi atentie pe care o acordam ingrijirii tenului, intrucat, pe masura trecerii timpului, devine mai subtire, isi pierde tonusul si capata pete inestetice.

LPG ofera solutia ideala pentru ingrijirea acestei zone prin tratamentul edermologic LPG Cellu M6 Alliance, ce stimuleaza natural suprafata pielii, reactivand astfel fibroblastele, celulele tineretii.

In urma tratamentului endermologic, ce dureaza doar 10 minure, se obtine o piele mai ferma. Conform a peste 145 de studii stiintifice, in urma tratamentului LPG se genereaza cu 80% mai mult acid hialuronic, volum si hidratare, nivelul de elastina creste cu 46%, fapt ce ofera suplete, pielea devine cu 70% mai ferma, iar ridurile sunt estompate cu 87%.

Catalin Botezatu isi intinereste tenul cu LPG Endermolift

Pentru rezultate optime, este indicat sa se imbine tratamentul de endermologie cu produse de ingrijire zilnica performante.

Tehnologia LPG este distribuita in Romania de Top Line si este disponibila la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette si in saloanele partenere Top Line de pe tot teritoriul tarii. (www.topline.ro)