Connect with us

Stiri externe

Lui Robbie Williams Romania i-a ramas la suflet – VIDEO

Lui Robbie Williams Romania i-a ramas la suflet. Astfel putem intelege din gestul pe care l-a facut, postand pe pagina lui de Facebook inregistrarea inceputului concertului pe care l-a sustinut la Bucuresti, in luna iulie.

Publicat

pe

robbie-williams-bucuresti

Lui Robbie Williams Romania i-a ramas la suflet, pare-se. Artistul a postat pe Facebook inregistrarea video a inceputului concertului pe care l-a sustinut la Bucuresti in luna iulie.

Cantaretul a scris un mesaj scurt: „Hello, is anybody there?” alaturi de o inregistrare video cu cadre spectaculoase ale multimii stranse in Piata Constitutiei din Bucuresti.

concert-robbie-williams-bucuresti-9 concert-robbie-williams-bucuresti-4

 

Filmul include detalii grafice care mentioneaza ca locatia concertului este Bucuresti, Romania.

Fanii artistului de pretutindeni s-au aratat impresionati de filmare si de gestul artistului, dar si indignati de faptul ca acesta nu a mai cantat, spre exemplu, de ceva timp in Marea Britanie.

Advertisement

Hello, is anybody there?

Posted by Robbie Williams on Friday, August 21, 2015

Mai mult, un fan a comparat inregistrarea video cu concertul pe care Michael Jackson l-a sustinut la Bucuresti, in 1992, concert care a fost transmis in toata lumea, a fost lansat pe DVD si care a promovat la vremea aceea tara noastra mai mult decat orice proiect turistic.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Robbie Williams devine jurat X Factor pentru 10 milioane de lire? - ADPM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *