Connect with us

Evenimente

Lume de poveste la ParkLake Shopping Center

In luna sarbatorilor de iarna, ParkLake Shopping Center ii invita pe bucuresteni sa patrunda pe taramul povestilor alaturi de personaje faimoase care, de-a lungul timpului, au adus un plus de culoare iernii. Astfel, in perioada 6 – 24 decembrie, publicul este asteptat sa descopere un Craciun de poveste alaturi de Craiasa Zapezii, Spargatorul de Nuci, Rudolph si multe alte personaje indragite.

Publicat

pe

Lume de poveste la ParkLake Shopping Center

Ateliere creative pentru cei mici, jocuri interactive, spectacole si concerte se vor desfasura intr-un decor cu totul special.

 

Activitati tematice

Intre 6 si 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt asteptati sa patrunda in lumea povestilor de iarna si sa redescopere farmecul acestora, alaturi de personaje indragite.

Advertisement

In fiecare joi si vineri, in intervalul 18:00 – 20:00, dar si in zilele de sambata si duminica, intre orele 14:00 – 20:00, copiii sunt invitati sa participe si sa se distreze la atelierele creative inspirate de cele mai frumoase povesti de Craciun. In plus, acestia se vor putea bucura de venirea sarbatorilor prin jocuri si dans si se vor pregati sa il intampine pe Mos Craciun in zona de face painting, totul sub indrumarea Zanei Povestilor.

Sambata, 15 decembrie, o parada deosebita il intampina pe Mos Craciun la ParkLake. Acesta soseste tocmai de la Polul Nord si ii asteapta pe copii sa spuna impreuna poezii si povesti in zilele de 15-16 si 21-24 decembrie.

De asemenea, programul va fi completat de spectacole inedite: concerte de muzica clasica instrumentala, dar si concerte sustinute de artistele Iana si Irina Sarbu vor avea loc pe scena amplasata la parterul centrului comercial. In plus,  pe data de 22 decembrie, incepand cu ora 17:00, publicul va putea urmari piesa de teatru ,,Poveste de Craciun” – o punere in scena clasica, plina de umor si veselie.

Nici iubitorii sporturilor de iarna nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitati in fiecare zi la distractie pe patine, in cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan.

 

Advertisement

Targ de Craciun si decoratiuni tematice

In perioada 26 noiembrie – 24 decembrie, targul de Craciun organizat la ParkLake isi asteapta vizitatorii cu o varietate impresionanta de cadouri si surprize pentru toate gusturile. Decoratiuni, bijuterii si accesorii, ornamente si aranjamente pentru Craciun impodobesc standurile in asteptarea publicului.

 

Un Craciun de poveste este un Craciun in care daruim

In data de 15 decembrie, intre orele 13:00 – 18:00, Asociatia Help Autism, in parteneriat cu ParkLake Shopping Center, invita vizitatorii centrului comercial sa participe la un atelier de creatie in spiritul sarbatorilor. Participantii vor putea confectiona, sub indrumarea voluntarilor, braduti stilizati cu scopul de a atrage atentia asupra tulburarilor de spectru autist. Bradutii astfel rezultati vor fi expusi ulterior in magazinul online al Asociatiei (charityshop.helpautism.ro), iar fondurile stranse din achizitionarea acestora vor fi folosite pentru o actiune de impadurire ce va avea loc in primavara anului viitor. Asociatia Help Autism isi propune ca prin aceasta actiune sa daruiasca naturii cel putin 100 de copaci, iar participantii la ateliere sunt invitati sa se alature si actiunii de plantare.

Advertisement

In plus, tot in luna decembrie, ParkLake Shopping Center a pregatit peste 180 de surprize copiilor inscrisi in programele Asociatiei MagiCamp, dorind astfel sa le sporeasca acestora bucuria sarbatorilor de iarna si sa le aminteasca importanta jocului.

Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *