Connect with us

News

Luminita Anghel, speriata ca mama naturala a fetitei sale ar reveni cu un nou scandal!

Luminita Anghel marturiseste ca ii este teama ca din toamna, odata ce vor reincepe emisiunile-tabloid, mama naturala a fetitei pe care a adoptat-o ar putea reveni cu noi pretentii si scandaluri tulburandu-i din nou linistea familiei.

Publicat

pe

luminita-anghel-mama-fetita1

Luminita Anghel a trecut printr-un cosmar teribil in aceasta primavara cand mama fetitei pe care a adoptat-o a aparut ca din neant si a facut scandal la televizor cerand sa isi recupereze copilul pe care l-a abandonat la doar 2 ani din pricina saraciei cu care se confrunta.

luminita-anghel-mariuca

 

Micuta Maria a fost infiata, pe cand avea 3 ani, de Luminita Anghel intrand astfel intr-o familie civilizata, cu situatie financiara buna, care sa ii permita sa aiba o educatie aleasa. Mama ei naturala a aparut insa dupa trei ani, in care nu si-a mai vizitat deloc copilul la orfelinat, si si-a cerut dreptul de a o lua inapoi acasa pe Maria.

Luminita Anghel a trecut printr-un adevarat cosmar, fiindu-i teama ca isi poate pierde copilul adoptat. Dupa multe discutii in contradictoriu tinute in platourile de televiziune, odata cu venirea verii, situatia s-a calmat.

luminitaanghl-baiat

Artista a petrecut vacanta in Bulgaria alaturi de sot si de cei trei copii ai sai, iar acum, odata revenita acasa, ii este teama ca scandalul sa nu izbucneasca din nou odata cu noile emisiuni din aceasta toamna.

Advertisement

“Acum este liniste, am fost toti in vacanta, la bulgari, si ne pregatim sa plecam iar in concediu. Insa mi-e teama ca din toamna se va activa din nou acest scandal. In urma faptului ca mama fetitei a aparut la televizor ni s-a schimbat si asistentul social. Acum vine acasa altcineva sa vada cum este crescuta fetita. Este foarte neplacut prin ce trecem”, a declarat artista pentru Libertatea.

Efectele scandalului public in care a fost tarata se simt si acum. Oamenii o opresc pe strada si ii dau sfaturi despre cum sa stea departe de mama adevarata a fetitei sale, chiar si de fata cu micuta Maria.

„Traiesc un cosmar, ma opreste lumea pe strada sa-mi dea sfaturi, si de multe ori sunt de mana cu Maria, iar ea e nevoita sa asculte parerile oamenilor necunoscuti”, a adaugat solista.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *