Connect with us

ADPM Travel

Unde isi petrec luna de miere Jennifer Aniston si Justin Theorux! Aici e paradisul pe pamant!

Dupa ce s-au casatorit in mare secret, in urma cu exact o saptamana, la resedinta lor din Bel Air, Jennifer Aniston si Justin Theroux au fugit in luna de miere! Iata in ce paradis isi celebreaza cei doi iubirea!

Publicat

pe

luna-de-miere-aniston-theorux

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in mare secret, in urma cu exact o saptamana, iar apoi au fugit in luna de miere. Drept destinatie, au ales indepartata si exotica Bora Bora, locul despre care se spune ca ar fi paradisul pe pamant.

luna-de-miere-aniston-theorux1

Cei doi proaspeti insuratei isi sarbatoresc iubirea intr-o locatie exclusivista. Jennifer Aniston si Justin Theorux au inchiriat o vila eleganta si luxoasa, cu piscina infinity, neuitandu-se deloc la bani cand a venit vorba despre rasfatul lor. Asa se face ca au scos peste 10.000 de dolari pe noapte pentru a fi siguri ca vor avea parte de tot confortul de care vor avea nevoie in luna de miere.

luna-de-miere-aniston-theorux2

Locatia: Otemanu Luxury Beachfront Villa, Four Seasons Bora Bora

Dimensiune: 500 metri patrati

Pret: 11.300 dolari/noapte

luna-de-miere-aniston-theorux3

Este o vila exclusivista ce dispune de 3 dormitoare si 4 bai, plaja privata, gradina luxurianta, jacuzzi si piscina infinity. In plus, privelistea este una de vis, intrucat vila are vedere la Muntele Otemanu si Lagoon Sanctuary.

luna-de-miere-aniston-theorux4 luna-de-miere-aniston-theorux5

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *