Connect with us

Style Radar

FASHION SPOT! Noua IT BAG! Clutch-urile M2Malletier, cele mai hot accesorii ale sezonului!

Starurile internationale precum Jessica Alba, Taylor Swift, Kate Hudson sau Eva Mendes au o noua preferinta in materie de genti. Fie ca este vorba despre simple iesiri ori aparitii la evenimente red carpet, vedetele aleg din ce in ce mai des sa poarte ineditele clutch-uri M2Malletier, transformandu-le astfel in cele mai cool accesorii ale sezonului.

Publicat

pe

Celebrities-Love-M2Malletier-Bags

Pe langa binecunoscuta pasiune a starurilor pentru faimoasele genti Louis Vuitton, Gucci, Chanel sau Hermes, iata ca un nou trend incepe sa capete din ce in ce mai multa amploare. Dupa ce mai multe staruri hollywoodiene au fost surprinse purtandu-le in diferite ocazii clutch-urile M2Malletier devin unele dintre cele mai hot accesorii ale sezonului.

Aceste genti, usor identificabile gratie design-ului lor inedit, imbina perfect eleganta cu stilul casual, putand fi purtate cu usurinta atat pe strada, cat si la evenimente red carpet. Crearea acestor clutch-uri a fost original inspirata din armura si instrumentele medievale.

Celebrities-Love-M2Malletier-Bags1

Melissa Losada si Marcela Velez formeaza duo-ul care a gandit brand-ul M2Malletier, reusind astfel sa-si faca numele cunoscute in intreaga lume.

De la „La Fleur Du Mal” ori „Fabricca” si pana la „Amor Fati” sau „La Collectioneuse”, vedetele adora toate modelele de genti semnate M2Malletier. Materialele de lux, design-ul indraznet si diversitatea culorilor sunt elementele care au transformat aceste clutch-uri intr-un veritabil must have.

Celebrities-Love-M2Malletier-Bags2

Emma Watson, Jessica Alba, Eva Mendes, Cate Blanchett, Solange Knowles, Kate Hudson si Taylor Swift sunt doar cateva dintre celebritatile internationale care in ultima vreme au fost surprinse asortand clutch-urile M2Malletier la tinutele lor.

Advertisement

Preturile acestor genti cool pornesc de undeva de la 985 de dolari si ajung pana la aproximativ 1.600 de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *