Connect with us

Stiri Interne

Mădălina Ghenea are un nou look creat de Peter Savic

Mădălina Ghenea are un nou look creat de Peter Savic, celebrul hairstylist de la Hollywood care are în această seară, alături de artistul contemporan, Connor Tingley, expoziția Raw Intimacy, organizată de YOLO Media.

Publicat

pe

Mădălina Ghenea are un nou look creat de Peter Savic

Mădălina Ghenea și-a schimbat look-ul. Noua imagine a vedetei este realizată de Peter Savici, celebru hairstylist de la Hollywood care lucrează cu mari vedete precum Madonna, Lady Gaga, Christina Aguilera, Sophia Loren, Naomi Campbell, Cindy Crawford.

Peter Savici se află în România unde are în această seară, alături de artistul contemporan, Connor Tingley, expoziția Raw Intimacy, organizată de YOLO Media.

Cu două zile înaintea expoziției, Peter a vizitat-o pe Mădălina Ghenea, ocazie cu care i-a și schimbat look-ul și i-a oferit și un cadou cu totul special: o carte și o felicitare semnate de Sophia Loren.
„Când prietenii buni din Los Angeles vin în vizită în România. N-am crezut că o să-ți urez bun venit la casa mea din România . Bine ai venit acasă, maestre! , a scris Mădălina pe pagina de socializare.

Pe 23 Martie, la Uzina Electrica Filaret, începând cu ora 19:30, Bucureștiul va fi gazda unei premiere mondiale în lumea artei contemporane – expoziția “Raw Intimacy” a artiștilor americani Connor Tingley și Peter Savic. Expoziția organizată de YOLO Media face parte dintr-un proiect în trei părți, show-uri similare urmând să aibă loc în acest an și în Bangkok și Los Angeles.

Mai multe detalii aici.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *