Connect with us

Stiri externe

Mădălina Ghenea, de pe covorul roșu, direct sub ploaia torențială din Milano

După premiera din Marea Britanie, săptămâna aceasta a avut loc premiera din Milano a mult așteptatului film House of Gucci. De pe covorul roșu nu a lipsit Mădălina Ghenea, care după eveniment a oferit un dans senzual sub ploaia torențială.

Publicat

pe

Mădălina Ghenea, de pe covorul roșu, direct sub ploaia torențială din Milano

După Londra, filmul House of Gucci a avut săptămâna aceasta premiera oficială în Italia, la Milano. Bineînțeles, de pe covorul roșu nu a lipsit Mădălina Ghenea, care joacă rolul Sophiei Loren în producția hollywoodiană. Românca noastră locuiește de altfel de ani buni în metropola italiană.

Advertisement

La premiera de la Milano, Mădălina Ghenea a atras toate privirile într-o superbă rochie Maison Francesco Scognamiglio. O rochie albă cu detalii argintii, ușor transparentă și strâns mulată pe formele ei perfecte. Cu decolteu adânc și o capă din pene de struț.

Finalul evenimentului a adus o ploaie torențială la Milano. Mădălina Ghenea nu a fugit de stropii mari de ploaie, ci a profitat de ocazie pentru a realiza o super ședință foto. A dansat în ploaie, iar imaginile rezultate au făcut furori pe social media.

Advertisement

Filmul House of Gucci va putea fi urmărit în cinematografe începând cu data de 24 noiembrie.

Cum s-a îmbrăcat Lady Gaga la premiera filmului House of Gucci de la Londra

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *