Connect with us

Style Judgement

Mădălina Ghenea, din nou în public. Cum a apărut la petrecerea de după Oscaruri!

România a fost reprezentată cu eleganța de actrița Mădălina Ghenea la tradițională petrecere de după Oscaruri găzduită de Elton John, duminică seara, la Los Angeles. Iată ce ținută a purtat vedeta!

Publicat

pe

Mădălina Ghenea, din nou în public. Cum a apărut la petrecerea de după Oscaruri!

Mădălina Ghenea a fost din nou în centrul atenției la petrecerea exclusivistă organizată de legendarul Elton John, după ceremonia Premiilor Oscar.

Printre invitați s-au mai numărat Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Danny DeVito, Heidi Klum și Nadia Comăneci.

Mădălina a strălucit într-o rochie fabuloasă, cu trenă și spatele dezgolit. Rochia, dintr-un material ușor transparent, a fost „împodobită” cu sute de cristale strălucitoare. Ținuta i-a pus perfect în valoare formele de invidiat.

Drept accesorii, vedeta a ales cercei lungi cu diamante și o pereche de sandale fine, cu barete subțiri, decorate cu cristale.

Actrița a anunțat recent, pe rețelele de socializare, că are nevoie de odihnă din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate astea, actrița a decis să se implice într-un nou proiect cinematografic intitulat „The Lost Book of Creation”.

Filmările pentru acest proiect vor începe curând în Malta. Același loc în care Mădălina a filmat și „Deep Fear”, alături de Ed Westwick.

Pentru această nouă producție, Mădălina va colabora cu Bobby Lee și Eddie The Beast Hall.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *